Posuvné dveře do pouzdra - doporučení

Zdravím. Mohla bych poprosit o radu na prověřenou značku posuvných dveří do pouzdra? Nehledáme designové výstřelky za deseti tisíce, chceme obyčejné dřevěné s jedním max dvěma průhledy (mléčné sklo, koupelna, toaleta) s pouzdrem do zdi, které se nerozpadnou po půl roce používání 🙂.
Odpovědět
Asi nejprodávanější bude JAP.
Odpovědět
Posuvné dveře do pouzdra dnes dělá téměř každá firma co vyrábí dveře. Většinou tak každé dveře, co jsou na klasické otevírání, zvládnou za nějaký priplatek udělat i do pouzdra.
Odpovědět
@petr13 @l_sekanina je moc nadlidsky ukol si je sami doma vestavet do zdi? Budeme predelavat jadro, po ruce budeme mit domaci kutili, kteri to ale nikdy jeste nedelali.
Odpovědět
Je na to videonávod podle kterého by to snad šlo. To si lehce vygooglíte.
Odpovědět
@l_sekanina Namontovat pouzdro celkem není problém, ale dveře do pouzdra si nechte zamontovat. To taková sranda není.
Odpovědět
@zubr487 vidíte a já to zase hádala naopak - raději si nechat namontovat pouzdro, ale vsadit dveře už bychom mohli zvládnout samy ... No bude to ještě srandy kopec 🙂. Díky, pánové 😉.
Odpovědět
@nicorodriguez Klasické obložkové zárubně a dveře dokáže zamontovat každý trochu šikovnější člověk. Pouzdro se sestaví podle obrázkového manuálu a jen je nutné dodržet při obezdívání kolmosti. Dveře a obložky pro posuvné dveře se skládají z mnoha dílů a opravdu není jednoduché vše poskládat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?