Předělání/pomoc s výkresem

Zdravím Vás! Potřeboval bych menší pomoc s výkresem. Výkresy moc číst neumím a v tomhle který jsem dostal na katastru, který je z roku 1998, se úplně ztrácím. Hlavně v těch číslech. Dokázal by mi prosím někdo poradit, jak ho předělat do moderní, nebo lepé čitelné podoby? Budeme kupovat byt a chtěli by jsme ho zrekonstruovat a trochu předělat zdi. Ale nedokážu z toho vypočítat jednotlivé výměry pokojů. Kdyby mi někdo dokázal poradit, nebo ten výkres dokázal předělat, bych Vám moc vděčný! 🙂 Předem děkuji.
Odpovědět
tohle nebude z 1998 🙂)) to je nějaký podkrovní byt ne? koty jsou v centimetrech nejlepší bude si udělat zaměření, digitální formát, architekt pak do toho udělá rovnou varianty dispozičních úprav
Odpovědět
Kolko platis? 😁 Ved normalne vezmi kalkulacku a spocitaj koty.
Odpovědět
No ruku do ohně za to nedám. 😄 Soudím jen podle toho, že prohlášení vlastníka bylo vypracováno v roce 98. A ano, je to podkrovní byt. Dám basu piv nebo domácí pálenku. 😁😁 Rád bych si to sečetl, ale nepoznám co je co.
Odpovědět
Napr. pokoj 2-1 ma rozmery 5,7x3,5m + maly vyklenok vpravo dole 😉
Odpovědět
Tak zakrouzkujte cisla, kterym si nejste jisty. Vysvetlime. Mimochodem, taky mame podkrovni byt, je to skvele bydleni.
Odpovědět
@adnod číslo na čáře je údaj vzdálenosti, který začíná a končí na té stejné čáře malou šikmou čárkou. Nic víc nepotřebuješ vědět. A jen teď budeš hledat a sčítat. Protože celková kota bude součet více vzdáleností - jsou v tom třeba tloušťky zdí atp. případně je tam pomocná čára k té čáře s číslem, která je na tuhle kolmá a ukazuje ti ke čemu se to vztahuje. Například: šířka pokoje 2-1 je 350. délka - ode zdi ke dveřím je to 90, šířka dveří 100, k průchodu zdi 155, šířka zdi 30, k dalším dveřím 95 a ke zdi 100.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?