Prosím o názor k návrhu rekonstrukce bytu

Dobrý den všem, s manželem kupujeme byt a nyní máme konečně i nějaké návrhy od architekta na jeho rekonstrukci. Prosím všechny zkušenější o názor nebo radu, který návrh vás zaujal, popřípadě, co byste udělali jinak. Díky !
Odpovědět
Profilova fotka
Nenašla jsem rozdíl mezi dvojkou a trojkou..... Nejvíc se mi líbí jednička, ale ještě bych zvážila, jestli by chodba, koupelna a záchod nešli nakombinovat tak, aby např. v místě myšleného záchoda vznikla šatna.
Odpovědět
U všech návrhů mi přijde, že je hrozně malá chodba a nevejde se tam ani botník (ale možná se pletu, mám dost špatný odhad...) Jednička mi přijde nejlepší. U dvojky (trojky) vznikne v koupelně taková ulička, kterou stejně nijak nevyužijete, jen zabere cenný prostor, a zvětší se záchod, který ale velký být vůbec nemusí (vzhledem k tomu, že se v té místnosti stejně obvykle jen sedí). Co se týká posledního návrhu, není špatný, pokud preferujete oddělenou kuchyň od obýváku, pouze bych dveře od místnosti vlevo nahoře (předpokládám, že obýváku?) šoupla naproti dveřím do koupelny a v místě, kde teď jsou na tom návrhu, bych o kousek zvětšila chodbu na úkor této místnosti a do vzniklého prostoru dala skříň, botník apod. (podobně by to šlo udělat i u prvního návrhu, ale tam by to bylo i na úkor koupelny)
Odpovědět
Ja jsem pro navrh cislo 1 jen bych zkusil dat dvere do obyvaku nasikmo a tim by se opticky zvetsila chodba
Odpovědět
Profilova fotka
@jenies neznám zadání, ale z pohledu toho, že se jedná o poměrně menší byt bych hledal trochu alternativní řešení, které se nebudou držet striktního uzavírání místností, tak jako by to bylo čtyřsetmetrová vila. Výrazně to posílí dojem prostornosti. Pokud žádná ze stěn není jakýmkoli způsobem nosná, jsou pro mne zásadním momentem komínové tělesa, která protínají prostor bytu...
Odpovědět
ahoj,děkuju všem za názor. Taky se přikládním k variantě jedna, s tím, že by se tam možná dala vejít i komora...nu uvidíme:-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?