Rekonstrukce bytu v cihlovém domě z 30 tých let - jeden oddělený pokoj v horním patře.

Profilova fotka
Dobrý den, zaujal nás jeden byt v cihlovém domě o dvou patrech + půda (společná) a dvou bytových jednotkách. Jedná se o dům z cca 30 tých let. Je cihlový. Střecha je nová a jsou tam nová plastová okna. Byt je zachovalý. Dispozice 2+1 + jeden pokoj v horním patře (vestavěný v půdě). Na metry má byt včetně horního pokoje cca 90 m2. Horní pokoj je momentálně dostupný jen z chodby. Rádi bychom tento pokoj využívali jako ložnici a propojili ho s bytem schody aby se nemuselo vycházet ven. Máte někdo zkušenost s touto rekonstrukcí? Horní pokoj by se musel i zateplit. Není tak veliký, ale na spaní dostačující - je tam i okno. Ve spodním patře chceme přesunout koupelnu a vytvořit novou kuchyň. Vše je staré, takže větší rekonstrukce bude třeba. Novou elektřinu, omítky, výmalba, možná i topení, sádrokartonové podhledy apod. Budu ráda za každé rady a tipy :-) Díky A.
Odpovědět
@annamarieveronika ahoj, my jsme teď koupili byt nad kterým je půda a také jsme přemýšleli o propojení. Nakonec jsme to zatím nechali z fin. důvodů. Ale pozvali jsme si tam stavaře a ten nám v podstatě hned řekl co a jak by šlo udělat. Takže doporučuju to stejné, najděte v okolí nějakého poctivého stavaře, co vám poradí a řekne i přibližnou cenu. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jenies Díky moc :-) jednoho jsme tam měli co se tam šel podívat a řekl, že to půjde a , že by to udělal hned najednou při rekonstrukci... Už jsme byt zarezervovali tak se těším co s tím uděláme :-)
Odpovědět
@annamarieveronika tak to je super, my už rekonstuujeme, děláme tedy jen byt bez té půdy, ale vzhledem k finančním možnostem v pohodě a stačí to ....a bude to krááásný, nemůžu se dočkat. Ty papíry a tahanice s realitkou byly děsný , ale teď už jsou to krásné starosti
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?