Rekonstrukce koupelny v cihlovém domě. Kolik stála?

Rekonstrujeme koupelnu bez zachodu o rozmerech 210 x 160 cm (tj. asi 3,4 m2). Dispozice se nijak menit nebudou, rozvody vody a odpadu jsou uz udelane - koupili jsme jiz zrekonstruovany byt a nelibi se nam obklad a sanita. Menit budeme jak vanu, tak umyvadlo, obklady, dlazbu a baterie. Od firmy nam prisla nabidka na cca 100 tis., coz se nam zda hodne.. Jaky byl Vas rozpocet? Kolik jste platili za praci? Diky moc:)
Odpovědět
Profilova fotka
Pročítám staré diskuse, sháním informace.... asi už máte koupelnu udělanou - zajímala by mne cena materiálu i cena celková. Dík :-)
Odpovědět
Ahoj, my teď rekonstuujeme byt s úplně stejnou koupelnou ( + 10cm na šířku i délku). Mrkni do alba. Máme šikovného zedníka, dělá za 150/h, obklady kupujeme na www.sanimat.cz (místní obchod), vanu máme ze sika, Geberit nám dodal zedník. umyvadlo mám už vybrané a baterie cca taky. cca 3000 zedník, 3500 vana, 4000 Geberit, 1800 baterie, 1800 umyvadlo, 3500 toaleta, cca 2000 baterie do vany, obklad bude jen kolem vany - cca 3000,-, výmalba max 2000,-, světla max 2000 + nám bude truhlář dělat na míru skříňku pod umyvadlo a nad dveře ( počítám tak 6000) Tedy celkem 33 000. A to jsme tam na nic kromě toho, že jsme sami bourali (což vy nebudete) nesáhli. 100 000 bych za takhle velkou koupelnu nedala, je to opravdu přemrštěné, pokud ji nechcete z mramoru. Hodně štěstí při rekonstrukci a šťastnou ruku při výběru řemeslníků.
Odpovědět
Profilova fotka
Jééé, jsi zlatíčko, děkuji :-) Jediné z čeho nemám strach jsou řemeslníci - práci mi slíbil švagr a je fakt šikovný. Už se těším. Čeká mne to sice až za 2 roky, ale před pár dny jsem se rozhodla a jsem tak natěšená, že jsem strávila 3 dny u PC sháněním užitečných informací. Ještě jednou dík a jdu k tobě na návštěvu, stavěj na kafe :-D
Odpovědět
@jitulkaka koukám, že máš stejný styl humoru jako já, dojdi, voda už se vaří, zadělám na buchty :-D kdy mi chceš napsat, klepni pod mým komentářem na odpovědět, ať se mi objeví upozornění, že jsi mi napsala ;-) Proč až za 2 roky?
Odpovědět
@jitulkaka možná by se ti to mohlo líbit http://www.innoplusweb.de/innova/baum...
Odpovědět
Profilova fotka
@jenies Buchty už si nedám, je pozdě :-) Za dva roky dostuduje dcera, čímž by se mi měly uvolnit potřebné finance. Dokud jsou na výšce obě děcka, není z čeho. Můj ex. si také stěžuje, že by potřeboval spravovat barák.... ale jsme rádi, že aspoň tak na ty jejich studia máme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jenies Nejde to otevřít :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@jenies Asi se mi to nějak podařilo otevřít - je to plánovač na kuchyň a koupelnu? Já jsem si kuchyň naplánovala v programu IKEA, mám to tady na konci alba :-) http://www.modrastrecha.cz/blog/jitul...
Odpovědět
@jitulkaka normálně to dej do vyhledavače a nech to chvilku, nabíhá to...snad t půjde :-D
Odpovědět
@jitulkaka to je na koupelnu, tedy, já si ji v tom malovala....třeba by se ti mohl hodit :-D kuchyňku máš namalovanou moc pěkně!
Odpovědět
Profilova fotka
@jenies Děkuji, koupelku vyzkouším :-)
Odpovědět
@jenies mě to nejde otevřít ani přes vyhledávač. Fakt škoda, zrovna hledám program na koupelnu :-(
Odpovědět
Článek se načítá
@jenies už se mi to povedlo :-D vymazala jsem v tvém odkazu těch pár čísel a načetlo se to
Odpovědět
@zanule no super, je to jednoduchý program a super je, že se tam dají dát i kachličky, i když ne třeba ty, co jsem si vybrala, ale řešili jsme třeba výšku, kam až kachličkovat, tak na to nám to pomohlo dost.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Nás teda to stalo 200000 Kč. Je to větší koupelna byt stará zástavba. Naskakalo to větší vanou i sprchacem solo, hlavovou sprchou i velkoformátovymi obklady a i zvolena dlažba byla též z těch dražších. No a i zrcadlová skříňka dražší než zrcadlo. Dalo se ušetřit levnější značka baterií, i to svítidlo nad zrcadlo bylo dražší.. A to byly dobré ceny materiálu a prací od známých.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?