Rekonstrukce malé koupelny

Ahoj, v rámci rekonstrukce bytu chceme předělat i koupelnu. Bohužel dispozice nám neumožňuje koupelnu zvětšit (leda na úkor již tak malé ložnice nebo kuchyně). Jedná se o byt 3+1, takže spojovat toaletu s koupelnou se nám také nechce. Koupelna má celkově 1,6 metru na 2,3 metru. Přikládám plánek s uspořádáním. Aktuálně je ještě před topením pračka. Předpokládám, že podobné dispozice v bytech má spousta lidí - poradíte, jak jste vyřešili uspořádání nábytku? Ať to skládám jak chci, vždy se mi tam něco nevejde.. Třeba koš na prádlo, ale ten opravdu netuším, kde jinde bych měla než v koupelně... :-| Mám pračku i sušičku - pračka musí být v koupelně kvůli odpadům, v kuchyni je u odpadů místo pouze na myčku a dřez. Čili zbývá koupelna. Nemáte někdo řešení s pračkou pod umyvadlem? Lze to vůbec tak vymyslet? Jelikož se sušička asi do koupelny nevejde, kam s ní? Do kuchyně? Je dost hlučná a máme propojenou kuchyň s obývákem... Chodba zase nemá potřebné odvětrávání... A poslední věc - přemýšleli jsme, že bychom posunuli topení a vanu otočili o 90°. Nicméně jedná se o družstevní byt a vůbec nevíme, co obnáší výměna radiátoru v koupelně. Vypustit celý dům? Takže jediná možnost v létě? Díky za jakékoli rady a tipy ohledně rekonstrukce koupelen a jejich uspořádání. :)
Odpovědět
@elisjane ahoj, rekonstruovali jsme také 3+1 na 3+kk, zkus mrknout ke mně do alba, také jsme měli takovou koupelnu, tak jsme v kuchyni vytvořili výklenek do kterého jsme zasadili vanu a z druhé strany zase panel u kuchyňské linky. Původně ta koupelna vypadala zrovna jako ta vaše. a teď tam máme i druhé wc. Pračku s bojlerem jsme umístili do mini komory, která vznikla přepažením původního vchodu do kuchyně ( dělali jsme kk, takže se do kuchyně chodí z obýváku a původní vchod do kuchyně dal prostor cca 70 - 140 cm, kam se vešla pračka, mám tam žehlící prkno atd... ty bys mohla mít pračku a nad ní třeba tu sušičku.... ;-) Hoď sem půdorys bytu
Odpovědět
Ahoj, díky za odpověď, určitě mrknu. Jinak půdorys bytu jsem už dávala do jiného vlákna tady (http://www.modrastrecha.cz/forum/reko...), ale nikdo nic moc nevymyslel.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?