Stavební firma QSystem nebo Panelreko?

Ahoj holky, prosím nemáte někdo zkušenost s firmou qsystem nebo panelreko? Nevím pro kterou z nich se rozhodnout. Panel reko je známější, ale taky podstatně dražší. Chceme rekonstruovat kompletní byt 3+1 s výměnou oken,podlah, jádrem atd. Nebo případně neporadíte nějakou dobrou firmu z prahy? Nerada bych dávala někde zálohy a provedli mi nekvalitní práci nebo hůř, o peníze bych rovnou přišla :( Moc děkuji.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@many1 Rekonstruovali jsme byt s firmou TFP Interiér (www.tfp.cz) a bylo to bez problémů. Seriózní přístup, rychlé a bez starostí. Na konci nebyly žádné faktury za vícepráce a výsledek byl super.
Odpovědět
Super, děkuji moc za typ. Jdu tu firmu zkouknout :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Panelreko rozhodně nedoporučuji! Nedodržují termíny (vlastní zkušenost).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
je o ještě aktuální?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Qsystem nevybírá zálohy, platí se jen za hotová díla, zkušenosti s nima nemám moc velké, kamarádka si u nich nechávala dělat nějaké drobné věci a nesežehlovala si. Na konci roku budu kupovat nový větší byt, protože se rozrosteme o malé :) takže přemýšlím, že je oslovím.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj, pakliže jste se již nerozhodla,rozhodně si tuto firmu na rekonstrukci nesjednavejte. Je to jedna velká tragédie.Rekonstruovali mi malou garsonieru a všechno bylo špatně. Nevím jestli ma pan Martin Lucan dostatek zkušeností s jakoukoliv rekonstrukci jakéhokoliv bytu,ale u mě nemel vůbec lidi a to argumentoval tím, ze musel propouštět,ze nikdo nechce dělat a tak si většinu práci dělal sám. A to byl kamen úrazu .Snad jen bourací práce udělala parta cikanu ovsem Ti byli slušní a práci udělali za dva dny( ale je to levna pracovní sila)ovsem veškerou suť,která z bytu byla odklizeleli postupně ještě dva měsíce. Ostatní práce probíhaly tak ze pracoval od úterý do čtvrtka a to ještě jen občas a jen 2-3 hodiny.(přestože měl ve smlouvě Práce budou prováděné od po do soboty cely den.Na můj argument,proč tam neni denně,ze to ma ve smlouvě,mi odvezli, ze to je pouze orientační.Dobré ne? Pravda, zálohy na rekonstrukci požadoval docela rychle.A také si vše do faktury započítat, i práce které neudělá. Například : bezpečnostní dveře kompletní cena v obchodě 10 500 ,ty si účtoval 33 000,- Přesto mi nedodal ani těsnění ani zámky ani kukatko.Dvere ani poradně neusadil. Podlahy mi ještě před položením plovoucí podlahy kompletně popraskaly.(tu jsem musel uz sám ,celou strhnout) Rekonstrukce garsonky od zacatku června do dneska neni hotova a to jsem zaplatil 320 000, pan Lucan požadoval další platbu,kterou jsem již odmítl a po mých připomínkach k takhle velké prodlevě mi hodil klíče do schránky a přestal komunikovat Takovouto spatnou zkušenost jsem si nepředstavoval ani v nejhorších snech.Clovek to vidí jen občas v televizi, ale nikdy si nepřipustí,ze by se mu to také mohlo přihodit. firma se uz dnes asi jmenuje jinak snad QSale Group. Sídlo měl v Praze na Vinohradske ulici u Flóry,ale jinak je snad z Rychnova nad Kněžnou. Takže opravdu opatrně a nedat podvodníkům šanci okrádat dále slušné lidi.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Dobrỳ den , musìm napsat jakè mám zkušenosti s firmou Q SYSTEM vedenou p, Lućanem . Právě u nás probíhá rekonstrukce ( tedy si to myslim .) Podepsanou smlouvu s nima mám , ale protoze když jsem po nich něco chtěla , tak jsem pana majitele uháněla a ten když mi konečně zvedl telefon , tak mi řekl , ze toho maji hodnē a že mi nēkoho pošle . A ted våm napíšu všechny závady . Na wc mám dveře , který tam ani nikdo nezasadil , protože jsou delši o 2cm , tak čekám na zařiznuti těchto dveři . V koupelnē mám snížený strop , kterÿ neni ani proti vlhkosti . Do stropu mám diru na odvētråvåni ale spojo aci zed je zazděná , tak se tam bude srážet vlhkost . Ale p Lučan když se konečnē uráčil přijit , tak vymyslel odsåvani pomoci zapojeni . Tj. zapnu světlo a zapne se větråček . Nåpad možnå dobrỷ, ale jå to ani při zadåvåni zakåzky takhle nechtěla . Chtěla jsem vyvedeni do šachty . Jenže .evim kdo to tady zapojoval , ale måm odvětråvåni obråceně . Tj vzduch se nasaje na cbodbě a pouśti ho do koupelny . Sprchovỳ kout màme kråsnỳ , hodně drahý , anička z liteho mramoru a dveŕe za 11 990 kč . Bohužel dveŕe màme nakřivo nalepené ,takže netēsni , tēsnēni kolem sprchového koutu jak tak nedbale pŕipevnēné, že nåm voda teče pod podlahu z mramoru . Dlaždička u vypínače odštíplà , sifon pod umyvadlem není připevněn . Odpad je udelan tak špatně , že jsem vyplavila 2 patra . Pustila jsem vodu do pračky a pŕi vypouštěni bohužel jsem poskodila vodou 2 patra , tedy 2 b,ty pod sebou . Volala jsem p Lučana a ten se zeptal jestli må někoho poslat , nebo jestli to stači až råno . Domluvila jsem se s ním , že mi ho hned poslal a ten mi vyŕizl otvor v kuchyni a opravil mi trubku tak , že jí prstem zatřel silikonem . Napřed s trubkou cloumal a ani neveděl , že tu trubku posunul ještě víc . A ŕekl , že teda neví co s tim , ale že druhý den přijde a opravu provede . Dala jsem mu klič od bytu a těšila se , že až se vràtím z pràce , tak že už to bude v poŕådku . Jak jå byla naivní . Nikdo tady žådnỷ odpad nespravo al a to proto že tady ani nebyl . A jå v doměni , ze je to přeci opravené jsem si pustila vodu v umy adle a za chvilku na mne bouchala sousedka bydlici o patro niž
Odpovědět
Pan Lučan řekl že do hodiny někoho pošle . Čekala jsem 2 hodiny a pak pana Luča a volala . Ten mi ale telefon vůbec nezvedal a to jsem ho prozvåněla 37 kråt . Zavolala jsem tedy pohotovost a instalatér přijel a srašně se nadřel , než tu trubku kterà byla nakřivo narvanå v tỷ pod nï , než ji vyndal . A když tady byl , tak jsem ho požådala o kontrolu sprchového koutu a tak jsem se dozvěla jak mi to teče přez nedbale udělanỷ těsnění . Zítra přijde , tak snad to pak už bude dobrý . Jo a za to že mi to tady opravil , tan jsem zaplatila 3500 kć Majiteme p Lučana se dovolat nemůžu , nezvedà mi tel ale s tím jsem u něj měla problemy pořàd . Màm to vše nafocenė , tak kdo bude chtít , tak mu t, fotky pošlu . Sedim v nedodělaném bytě , pŕedåni mělo bỷt 25 a nebylo . Taky mi fa ponicila dveře vchodovŷ za 22000 kč a majitel mi ignoruje. Nikomu to nepřeju . Přeji våm vśem štěstí a firmu solidni .
Odpovědět
@pavla2236 nedêlejte to
Odpovědět
Neverte panu Lucanovi ani nos mezi ocima.... , hlavne mu nedavejte penize predem..., Qsystem.... vsechno spatne! Nakonec vubec nereaguje na zpravy, nezveda telefony..., kdyz jsem pak volal z jineho telefonu, zvedl me, ale kdyz zjistil ze jsem to ja .... tak zaklapl a ticho... Pred tim nez me absolutne "zazdil" domlouval schuzky, ja si kviuli tomu musel brat i dovolenou, na kterou ani neprisel..., to bylo nekolikrat...! Dopadl jsem tak, ze mam nedodelany byt. Tadle firma me okradla cca o 50 000,00 czk .....Q system s Lucanem nedoporucuju! pozor !!!
Odpovědět
Článek se načítá
@dana888 no ja mam stejny problem...., PAn Lucan je proste Lhar!!!!! ... smlouvu mam, penize - doklad o prevzeti penz mam taky .... a dvere a dodelani rekonstrukce bytu nedokonceno!!! .... Pan Lucan proste nezveda telefon...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
My s nima máme dobrou referenci. Celkem celkem v pohodě. Dělali nám byt na Pankráci minulý rok. Trvalo to sice 2 měsíce, ale udělali všechno. Souhlasím s paní výše, ale zdá se mi trochu divný dát někomu 50tis. mít na to doklad a nemít dodělaný. Proč to pane nedáte k soudu? Není to trochu divné? Představte se a já to přepošlu panu Lučanovi a nějak to vyřešíte ne? Tohle mi příjde fakt jako podezřelá reference.
Odpovědět
Já měl s nima dobrou zkušenost. Možná to mohlo být rychleji. Ale zase chápu, že jsme nebyli jediný. Každopádně taky přidávám nějaké fotky. Jinak kdyby se někdo chtěl zeptat můj mail:davidekdlouhy12@seznam.cz Celá rekonstrukce proběhla v prosinci a lednu 2014. V Krči.
Odpovědět
Dobri deň, provadel jsem s Qsystem rekonstrukci bydlem prevazne na Ukrajina. A tady mít byt jen na pronajem. Všechno sem vyridit po mail s pan Lučan a všechno udelat dobrře. Moje rodina sem obcas prijet na vikend kontrola. A pracovali dobre. Já byl spokojenost. Celkem zaplatil 18 550 eur. A byt 4+1 byl udelan dobre. Moje spokojenost doufam pomahat tady resit tento problem. Dekuji.
Odpovědět
Dobrý večer , tak stále nemám s panem Lučanem dokončenou rekonstrukci a pŕedání bytu . Proto se mi nechce věřit, že někomu ten byt pŕedělá tak jak má a včas.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Myslite že bych se obtěžovala psát na fórum , kdyby to nebyla pravda? Vždyť jsem musela po 14 dnech volat elektrikare jestli mam v poŕádku elektrorevizi protože p. Lučan se ani neobtěžoval mi ji předat.Jestli vám dopadla rekonstrukce dobŕe , tak to si můžete jen gratulovat. Takový štěstí já nemám . Jestli si myslíte že jsem trapná když napíšu co mám tady v bytě špatně , tak mi to nevadí že si to myslite . Přála bych vám to co mi po nich tady zůstalo a jinak by jste mluvila a psala .
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@dana888 Tak zase píši abych vás informovala jak jsem dopadla u p . Lučana , Po posledním infu na této straně mi p. Lučan vyhrožoval předběžným opatřením a že mi bude žalovat pro pomluvu . Vzhledem k této neuvěŕitelné drzosti jsem se obrátila na ČOI a ta mi doporučila postup pŕi kterėm mámp. Lučana požádat o nápravu všeho co provedla jeho fa nekvalitně, nebo vůbec . Až uplyne lhůta na nápravu , tak vám dám všem vědět co a jak a hlavně dalši postupy aby se zabránilo těmto nekvalitním ŕemeslníkům v jejich podnikání . Všem kdo nejsou ještě rozhodnutý jestli maji zadat zakázku na rekonstrukci ve vašem bytě , tak si dobře rozmyslete komu to dáte . Dneska vím, že byla hloupost požádat p. Lučana , nemám od něj totiž do dnešniho dne předávací protokol a revizi elektro a o opravách nemluvě. Dneska už vím že bych šla na nej řemeslniky a tam bych si vybrala .
Odpovědět
@1olinaTakhle vypada rekonsttukce v mém bytě. Diry v koupelně a v kuchyni vyŕíznutý otvor a nikde nikdo
Odpovědět
)Nechci rỷpat ale je mi divné že Karamazovi 12.9 22,12 hod, Dvorin Karel 12.9 22,26 Davídek Dlouhỷ. 12.9 22, 53 fotky a pochvalné recenze poté , co jsem psala a také další nespokojenỷ zákazníci. . Divnỷ , že?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@1olina bohužel jsem myslela na totéž - že jsou to podezřele rychle za sebou recenze...
Odpovědět
Já jsem rekonstruovala s firmou Koupelny Vídeňsky s.r.o. a všechno bylo v pořádku.
Odpovědět
No já s firmou Koupelny Vídeňsky s.r.o. jednala a nabídku poslali až za 2 měsíce po několika urgencích. Tak nevím. Pak jsem šla radši jinam. Přece jen 2 měs. mi přišlo dlouho. Nakonec jsem vybrala firmu Nabastav s.r.o. a je to nejlepší firma na trhu.
Odpovědět
Já rekonstruovala s Ing. Michal Baumann - Přestavba koupelny.cz . Každý zákazník je pro ně důležitý a váží si ho. Podle mě nejlepší firma na koupelny široko daleko. Vídeňský mi taky dával rozpočet asi měsíc.
Odpovědět
@peruc mě dával rozpočet měsíc.. nevím.. asi toho měl hodně..
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?