Stoupačky v panelákové koupelně, co s nimi dělat?

Prosím Vás, kdo jste rekonstruovali koupelnu v paneláku a měli jste tam stupačky na topení( takové ty dvě trubky od podlahy ke stropu), jak jste to řešili? Co se s nimi dá dělat ?
Odpovědět
Profilova fotka
@ava8 Ahoj, naše kompletní rekonstrukce panelového bytu je v plném proudu. Bohužel se se stoupačkami nedá nic dělat :-) a i z praktického hlediska je to to nejlepší.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud ti vadí esteticky, můžeš je obložit sádrokartonem a ten normálně obložit obkladem. Sice ti tam vznikne "zub" u toho rohu, ale můžeš na něj dát třeba háčky na ručníky, takže tu plochu využiješ a bude to vypadat dobře ;-) My máme takto sádrokartonem obložené trubky v obýváku i v kuchyni.
Odpovědět
Profilova fotka
no tak s těma se dělat nic nedá, jedině obestavět sádrošem nebo skříní na míru:) Aůe nechala bych to tak, buďte za to rádi, protože je to v podstatě "topení zdarma" (i když ne 100% zdarma). Ale zase na druhou stranu - já topení v koupelně absolutně nesnáším, protože je tam pak jako v sauně a dělá se mi tam pak mdlo - měla babička a já tam vydržela zavřená max. 5 minut
Odpovědět
Klidně bych je nechala a naopak využila - natřít nějakou pěknou barvou ve shodě s doplňky a na ně našroubovat objímky na háčky a máš perfektní věšák - a vytápěný.
Odpovědět
Holky, moc děkuji za odpovědi. :-D monny3 koukala jsem ti do albíčka a chtěla bych ten sprchový kout podobně jak máte vy (ode zdi ke zdi cca 150cm a jen to sklo) , ale právě v tom jednom rohu jsou ty stupačky. :-( Takže, když to obložíme sádrošem vznikne tam ten "zub" , tak nevím jak to bude vypadat , v tom sprcháči, asi divně, ne? Máme tu koupelnu tak maličkou, že se tam nedá nic moc vymýšlet.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?