Vinyl click clack

Vinyl click clack dává se pod kuchyň nebo ne?
Odpovědět
O clik claku jsem neslysel. Pouze o click vinyl systemu a ano dava se. Nevim, proc by se davat nemel.
Odpovědět
To som si myslel tiez kym som sa nepozrel napr do navodu na montaz vinylu od quickstep. Ma mat vzdy dilatacnu spravu od steny aby zostal "plavajuci". Samostatne upozornuju ze kuchynska linka alebo cokolvek tazke posobi tiez ako stena a vinyl by sa mal ukladat len po dany nabytok/ predmet so zachovanim dilatacie. Tj chapem ze pod linku by mal ist len tak aby sa ukoncil pod soklom. Nerobi to tak ale myslim vobec nikto.
Odpovědět
@marek_k Čistě ze zvědavosti by mne docela zajímalo, jaká specifika a podle čeho se určuje podle výrobce, dilatační spára. Podle váhy překážky, podle rozměru nebo podle vnitřního pocitu 🙂 ?Dle mého je plovoucí podlaha takový tip krytiny, který není pevně spojen s podkladní vrstvou a okolními konstrukcemi a taková kuchyňská linka, tedy alespoň její spodní část, určitě není pevně spojena s konstrukcí. Trošku to zavání opět zbavení se odpovědnosti za ručení výrobku. Čekám, kdy bude v návodu uvedeno, že musíte obříznout mezery pro konferenční stůl, protože by ho mohl poškodit 🙂
Odpovědět
click clack se dává do umyvadla... click vinyl my třeba pod kuchyň a vestavěné skříně nedali...
Odpovědět
Když jsme řešili kuchyň a jaký finální povrch dát, tak nám podlahář říkal, že click se pod kuchyň nedává, protože skříňky stojí na nožičkách a je to bodové zatížení a zámky click dílů trpí. Lepená i dlažba klidně pod kuchyň. Docela mi to dávalo smysl. (my nakonec dali dlažbu, takže jsem neřešila).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?