Vinyl dává se pod něj ještě něco

Hezký den všem, podlaháři nám dali vinyl do bytu, v obývacím pokoji, dětském pokoji a ložnici máme OSB desky, a nato dali vinyl, a v kuchyni a v chodbě tam dali jen nivelačku a nato hned vinyl, kus jim chybí tak jsem si všimla že pod to nedali už nic, tam se nic nedává mezi nivelačku a vinyl? Je to vinyl click clack . A stalo se vám že by vám takhle zničili zdi od toho?
Odpovědět
S Click systémem, je buď podložka už integrovaná ve vinylových deskách, nebo se dává podložka pod vinylové dílce extra. Jelikož máte nivelačku, tak stačí mít podložku jen kvůli izolaci a hluku, větší podložka kvůli nerovnostem není nutná, nebo je ta podložka již zabudovaná v tom dílci u Vás. Chce to zjistit jaký vinyl vlastně máte.
Odpovědět
Měl by to být tento
Odpovědět
@tynuska1990 fatra je dobrá podlaha, a pod turo podložka není třeba, jestliže jste dali nivelačku
Odpovědět
@tomi_28 super děkuji, tak to jsem ráda že jsme vybrali dobře. Jen ještě aby už přišli i dveře trvá to 5mesicu od Hormann
Odpovědět
@tynuska1990 Dle meho je to spatnou dilataci od kraju. Podlahari byly prasata.
Odpovědět
@yesman jak to myslíte?
Odpovědět
@tynuska1990 Omlouvam se, myslel sem, ze mate vypraskanou omitku kvuli podlaze, to by odpovidalo spatne dilataci. Zde plati pouze druha cast vety, ze podlahari byli prasata. Takhle znicenou omitku od pokladani podlahy si muze dovolit jen nekdo, kdo podlaharem neni.
Odpovědět
@yesman ano to zůstalo po podlaharich i ty škrábance. Tak jsme tztam nechali tak snad si to opraví
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?