Vlnitý strop ve starém bytě, čím to je?

Dobrý den, přemýšlíme o koupi bytu, který se nám moc líbí, ale zarazilo nás, že v celém bytě je vlnitý strop. Vlny jsou široké cca 30cm a hluboké cca 20cm. Prostě extra velké vlny a vážně jsem to ještě nikdy nikde neviděla! Zažil jste někdo něco podobného? Víte z čeho se takový strop skládá pokud jste rekonstruovali? Myslím, že by jsme do toho nešťourali a udělali v celém bytě sádrokartonové podhledy. Ale tak zajímá mě, co v tom je a proč to tak je? Díky moc za reakce :-)
Odpovědět
Jestli je to starý dům, tak cihelné klenutí do válcovaných profilů? I když to bývá tak po metru, ta šířka vlny. Proč jste se nezeptali, co to je?
Odpovědět
@inkajanakova my se ptali pána, ale řekl že to nezkoumal. Prý když tam přemísťoval světlo (vrtal díru), tak se mu sypala škvára. Ale v zásadě prý to nikdy nezkoumal. Mě napadlo, že mi to pořád vrtá hlavou co to může být? Kdyby jsme byt zavrhli, tak bych to nezkoumala, ale člověk přemýšlí co dál.... Každopádně díky za odpověď. Zkouším googlit a třeba ještě někdo napíše, že se s tím setkal.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?