Vstupní dveře do bytu - prosím poraďte

Profilova fotka
Ahoj, chtěla bych poprosit o vaše zkušenosti s výběrem vstupních bytových dveří. Jedná se o byt v pražském paneláku. Chtěli bychom se i s novými zárubněmi a s montáží vejít do cca 15 tisíc Kč. Ráda bych bezpečnostní třídu 3. Nejde mi o design, ale o kvalitu za rozumnou cenu. Máte někdo dveře v podobné cenové relaci (nebo i levnější ...:-)) a jak jste s nimi spokojeni? Díky E.
Odpovědět
@eemilka ahoj , máme dveře od gerbrich a jsme spokojení
Odpovědět
Taky jsem mel v byte Gerbrich a max spokojenost
Odpovědět
Profilova fotka
nedávno jsem řešil stejný problém až jsem na internetu narazil na HT dveře: http://www.htdvere.cz/ - vybral jsem si teda řadu premium + dubový práh - cena 21.499Kč Ale jsem naprosto spokojenej. Dělníci super, dokázali si poradit i s osazením zárubně do zdi, která nebyla příliš rovná :D Vřele doporučuji !
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dobrý den před týdnem nám montovaly dveře magnum. Takže zkušenosti zatím žádné ale Dobre vypadají a cena taktéž uchazejici rozhodne bych nedával za dveře třeba 40000 někteří hatí polské výrobky nevím třeba jídlo si od poláků nekupuju a mám k němu totální odpor ale přece ty dveře vyváží do cele EU a ta ma přísně normy. Tak nevím kolikrát i ty české výrobky stoji za pendrek prostě špatná doba už není nic tak kvalitního jako dřív. Jemon aby vydělávali firmi. A ten konkurenční boj s tema renenzami je úplně trapny poznáte když to pise obyčejný člověk nebo někdo s firmi bez chybně a profesionálně :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?