WC místnost pod schodištěm. Jak to vymyslet?

Profilova fotka
....nemáte někdo wc pod schodištěm - když je uzavřené schodiště (nikoliv otevřené) a je tam ta šikmina - víte jak to myslím - moc by mi bodlo, kdyby se někdo ozval - hledáme řešení jak to vymyslet a inspirace by byla pro nás velké plus k přesvědčerní, zda to jde či ne.... díky moc. :-) :-) :-)
Odpovědět
Ahoj Beatrice, my to tak máme + umývátko, je to skvělé využití místa a vyřešení záchodu v přízemí. Zkoušela jsem být i pod schodama když někdo šel nahoru a není to slyšet. Navíc si vzadu za záchodem(normální stojací wc) nechám udělat "vestavnou skříňku takže budeme moct využívat prostor i uplně pod schodama (kýbl,smetak) foto : http://www.modrastrecha.cz/album/view... na té fotce to vypadá úzké ale není.
Odpovědět
Profilova fotka
Hurááááááááá - takže to půjde - ale kam umístíte tu mísu?? Jak se tam bude chodit chlapům??? Já s tím problém nemám - ale s manželem je to horší - má 185 cm na výšku děsíme se toho zda se to tam vleze - můžu tě poprosit o rozměry tohoto záchodku?? TO budeš moc zlatáááááááááá x-) x-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, moje kamarádka to tak má a musím říci, že to vypadá super... a dokonce jsem vymysleli super odkládací prostůrek v tom nejužším místě místo sříňky to jsou jen regály a na nich jsou pojezdové roletky vypadá to super nadčasově vesele a Wc je příjemné. ;-) kamarádka tam tedy ještě udělala pidi okýnečko a to je už úplně super. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
To věřím - my o taky musíme ještě nějak pořešit a doufat, že se tam ten záchod vejde!!!!! Musíme sehnat nějaký starý na vyhození a zkusit to tam na nečisto osadit a vyzkoušet a podle toho jednat dál.... :)
Odpovědět
Profilova fotka
bea: já mám jen 2 zkušenosti s takto umístěným záchodem a obě negativní.Prvním lidem se stalo to, co popisuješ a strop jim tam vyšel na 2 výšky, klaustrofobie jak prase.... :-D A druzí to zase měli tak moc malinké, s chabým odtahem, že teda jako záložní záchod na nejhorší možná ano, ale jinak bych si došla raději do lesa.... :-D Takže plně chápu tvé obavy, já bych si ho tam nedala i kdyby mi tam vycházela místnost 5 m velká... ;-) Alechápu, že někdy není zbytí a jinak to nejde...
Odpovědět
Profilova fotka
ty 2 jsou 2 m výšky... :-D
Odpovědět
Beat: Musím bohužel s Gigi souhlasit. Ten prostor mi připadá až moc stísněný, možná i tím, že je bez okna, kdyby to byla větší místnost i s koupelnou, tak je to něco jiného, ale samostatný záchod bych já takhle nechtěla.
Odpovědět
No u nás to malé není a kdo má třeba v paneláku záchod s oknem? :-D ,budeme tam mít i umývátko. beatrice až budete mít hotové schody a odbedněné tak prostě ať si manža zkusí tam stoupnout (ale nezapomeňte dát si pod sebe třeba laťku podle výšky jakou tam budete ještě zalívat čistou podlahu) no a uvidíte-samo bude mít asi hlavu u omítnutého schodiště ale myslim že se to dá, můj MM je taky tak vysoky ;-) . A co se týče šíře tak se zkus podívat po rozměrech přímo u některého wc.
Odpovědět
Profilova fotka
SMAJ.LIK: Právě jsme tam dali 15 cm polystyren (což je přepoklad čisté podlahy) a vychází to tak tak na stání (skoro nic moc) Ale musíme to zkusit vyřešit tím provizorním wc a dát ho tam a zkusit a uvidíme. Zkusím to vyfotit a uvidíme co z toho bude.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
@smaj.lik Ahoj mohl bych tě poprosit o fotku jak máte řešené to WC pod schody plánuju něco podobného a rád bych si udělal obrázek o výsledku. Ideálně na email perypb@seznam.cz Děkuji moc :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
@beatrice.h mužu se prosim zeptat jak to dopadlo s wc pod schody? Projektant nám to navrhoval ale mám z toho trochu obavy. V albu to nemáte, tak píšu, moc díky
Odpovědět
Profilova fotka
@jajinka121 Dobrý den, dopadlo to dobře... stejně na záchodě moc dlouho nejste... takže žádná hrůza.. :)
Odpovědět
Článek se načítá
@beatrice.h díky moc, nakonec máme pod schody špajz 😂
Odpovědět
Profilova fotka
Máme takto
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?