Změna dispozice panelového bytu 3+1 na 3+kk

Dobrý den, pořizujeme starší panelový byt. Rádi bychom propojili kuchyň s obývákem. Nezbývají nám finance na architekta, tak zkouším, zda by se našel někdo, kdo by nám poradil, zda naše představa je ok nebo by bylo lepší něco upravit (např. posunout příčky, prostřídat místnosti, dát jinam soc. zařízení). Budeme čtyřčlenná rodina. Je mi jasné, že s malým bytem nejdou dělat zázraky, ale přeci jen, když se člověk koupí upíše na x let dopředu, tak by byl rád za co možná nejlepší výsledek :-). Předem moc děkuji všem, kteří si najdou chvíli na odpověď-nápady.
Odpovědět
Ještě doplním, že vrchní návrh je nová varianta a spodní je současný stav.
Odpovědět
@mooony Takto na dálku je těžké radit. Záleží, které zdi jsou ještě nosné, jak odpady, rozvody, radiátory apod.
Odpovědět
Podle bývalé majetky jsou všechny stěny z itongu, tedy mělo by jít vybourat všechno kromě obvodovych zdí. Prý před lety dělali konkrétní rekonstruci celého bytu. Stoupačky jsou za wc (ten prázdný obdélník). Více bohužel nevíme.
Odpovědět
Dobrý den, myslím že to máte velmi pěkné, osobně bych na chodbě udělala ještě komoru, místo, kde odložíte koště, kýbl, vysavač, a ideálně umístíte i pračku.
Odpovědět
@jenies Dobrý den, pokud zvětšíme kuchyň (aby byl dostatek místa pro jídelní stůl), tím že posuneme koupelnu, tak v předsíni nezbyde místo na komoru. Snad se vše (pračka asi ne) vejde do skříně na chodbě (vedle vchodových dveří).. Leda byste měla jiný nápad na změnu dispozic?
Odpovědět
@jenies A děkuji za reakci ☺.
Odpovědět
@mooony nemyslela jsem hýbat s koupelnou či kuchyní, pouze za vchodovými dveřmi udělat menší komoru, kam by se umístily uvedené věci, ale pokud to máte v plánu do té skříně, je to vlastně totéž :-) jinak je to fakt moc prima
Odpovědět
@jenies Jj, asi to dáme tam. Děkuji, to jsem ráda ☺.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?