Změna odpadu ve starém cihlovém bytě, jak vyřešit?

Dobrý den.Poradí prosím někdo zda lze předělat umístění odpadu(např posunout ho o kousek) ,..bydlím v horním patře paneláku a chtěla bych novou, modernější wc mísu se splachováním skrytým ve zdi....Původní wc má svislý odpad ,který chci zachovat pro nový stojací wc.....jenže odpadní roura je místěna příliš daleko od zadní zdi..takže mám pocit ,že by tam žádné moderní wc nešlo připojit ,protože právě ta roura odpadu je moc daleko ....dá se to nějak vůbec řešit? posílám foto..taky mě napadlo,že ta odpadová díra do podlahy jen vypadá, že je tam, kde voda v míse..ale ve skutečnosti vede jinudy (je zahlá ) takže je vlastně blíž ke zdi ..tak nevím..:) děkuji všem za reakce
Odpovědět
posílám ještě foto zezadu mísy...to vypadá že je odpad jakoby napojen na stupačku:O...?....že by ten svislý odpad v zemi zrušili a napojili to jinak...nechápu =-)
Odpovědět
Myslím že by to i šlo, všechno by se muselo schovat třeba za sádrokartonovou zeď. To si děláte sami nebo nějaká firma? Kdyby se to vysunulo o tu zeď, tak se vám za ní vleze i to splachování, ale počítal bych se zmenšením záchodu, ale asi né o moc.
Odpovědět
@gargamell ahoj..takže schovat ty roury a nechat to tak jak to je? a co to celé zazdít? je to problém z nějakého důvodu pak?děkuji
Odpovědět
@helenqua Jo nechal bych to jak to je a zadělal bych to ale něčím jiným, nezadíval bych to, ať je k tomu třeba dobrý přístup, kdyby něco protékalo, ať nemusíte bourat zeď, zvolil bych třeba sádrokartonové desky a ty se upevní na konstrukci a hezky se to zahladí nebo obloží a nebude vidět rozdíl oproti klasické zdi, hlavně je to pak jednodušší na rozboření a zničíte jen obklad a desku.
Odpovědět
@helenqua Hlavně sádrokarton nehoří, takže splníte i protipožární podmínky a nebudete mít s tím potom problém.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?