Částečná rekonstrukce. Jak by měly následovat práce?

Chystam se na castecnou rekonstrukci. Jak by meli po sobe nasledovat urcite prace? Mam takovou predstavu : nova elektrika, vybourani starych dveri, vymena radiatoru, oskrabani omitky, nove omitky, vymalba,nove zarubne, polozeni podlahy, nove dvere. Delali jste to jinak, co je lepsi?
Odpovědět
my když jsme tak rekonstuovali domeček před pár lety, tak pokud si pamatuju, tak jsme první vyházeli všechen bordel, pak jsme vybourali dveře , a všechno co jsme tam nechtěli a také kde byli zdi vlhké tak jsme je obouchali natřeli sanační omítkou, plus ještě izolaci, pak jsme udělali nové rozvody vody a elektřiny, nová koupelna a wc, radiátory jsme jenom natřeli, pak jsme vymalovali, dali nové podlahy a nakonec dveře se zárubněmi. a další rok jsme dělali fasádu, měnili okna, garážové vrata. a taky zahradu.
Odpovědět
@niederkofler Než se začnete s jakoukoliv rekonstrukcí, musíte vědět, jak by měla vypadat až bude všechno hotové. To znamená, kde bude kuchyně, voda odpad, kde bude stůl, kam se dají úložné prostory. Věřte, že vize je nejdůležitější, aby jste nemusel nic předělávat nebo dělat kompromisy. Když se mění dveře, někdy je stačí otočit nebo o pár cm posunout a prostor se dá využít jinak. Je důležité myslet hlavně na úložné prostory, aby se potom nemusely strkat skříně tam, kde je místo. Také se musí myslet na to, aby se vytvořený prostor dobře udržoval, na to se myslí jen málokdy. My jsme na tom byli stejně a ve finále jsme něco předělávali a něco je blbě pořád, protože už nebyly finance na to, aby se to předělalo. Také jsme zbytečně vyhodily peníze za to, co se nám v tu chvíli zdálo nejlepší. Po čase se ukázalo, že v provozu to je nepohodlné. Určitě se vyplatí to mít dopředu promyšlené do detailu.B.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?