Jak opravit nezastřešený balkon, když prosakuje voda?

Radí nám, že by bylo nejlepší zastřešit-protáhnout střechu že to může zase časem prosakovat!. Máte někdo zkušenosti a poradíte?
Odpovědět
Bohužel, zkušenost mám z řadovky (a nejen já, ale i mnoho sousedů). Jestli lze zastřešit, udělejte to. Jinak žádné opravy většinou nepomohou, chce to dát ven dlažbu (nebo co tam máte) a udělat komplet novou izolaci. Je to dost nákladné a výsledek nejistý, přijde mi, že to firmy moc neumějí. My takhle komplet opraviĺi balkón, stálo se asi 50 tis. a po 3 letech (záruka pryč) to dělá znovu. :-( Už tam sice nebydlíme, budeme prodávat, ale určo budeme kvůli tomu muset snížit cenu, protože nový majitel to bude muset dát opravit.
Odpovědět
ahoj, mam za sebou to same a udelal jsem to na distancni terce, nejlepsi reseni aspon pro me, nic lepsiho neni, samo, ze to neco stoji, ale vyplatilo se. takze za me - dlazba na distancni terce, zadnou dlazbu na lepidlo bych uz nedal
Odpovědět
Profilova fotka
distanční terče je super řešení,k tomu nějaky pěkný terasso,zastřešování bude určitě dražší,nemate-li na to někoho,provádím dlažby na terče od 180kc-m2.samozřejmě zaleží na podkladu a na druhu izolace,ale vše je na dohodě,pěkný den :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?