Jaká je orientační cena za zbourání RD?

Dobrý večer, ráda bych poprosila někoho kdo má zkušenosti s bouráním původního RD na pozemku o orientační cenu, kolik stojí takové zbourání. Naskytla se mi možnost odkoupit tento dům. Všichni mě od jeho koupě odrazují, že je to tak na zbourání, tak bych chtěla vědět, na kolik taková počáteční investice vyjde. Svépomoci na tom domě moc nezbourám, bydlím od něj poměrně daleko a přítel je řidič kamionu, takže ten má volný čas k práci sotva o víkendu. Přikládám fotky pro lepší představu, velikost dle katastrální mapy je 9x33m. Lokace domu je blízké okolí Hradce Králové. Předem děkuji za odpovědi.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, nedávno se tu toto téma řešilo.. pošlu Vám odkaz přes @
Odpovědět
@dita_a_ivan moc děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bazantovam to je hrozne tezky urcit nejakou cenu, zalezi jak to pujde bourat, kolik je uvnitr veci, zda budete material znovupouzivat, delat s nim terenni upravy nebo se bude muset odvezt a jak daleko, ta cena muze podle mne byt klidne 20-30t kdyz vam to zboura bagrista za vikend, nebo 300-400t kdyz to budete muset vsechno odvest na skladku, tam ta cena pak silene naskakuje z vlastni zkusenosti mohu rici ze bourani je zabava, clovek se docela vyblbne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bazantovam my starý dům přestavujeme a když jsme na úplném začátku zjišťovali co a jak.. tak total demolice vč. odvozu suti nám bylo řečeno že klidně milion.. a skoro bych tomu i věřila, protože i tak jsme za kontejnery v rámci rekonstrukce dali hodně přes 100tis. Ale neměli jsme žádné známé, prostě oficiální ceny. Vím, že to jde i jinak a výrazně levnějš .. ale my nikoho "z branže" neznali
Odpovědět
No právě, tím že je to v lokalitě odkud pochází přítel a já tam znám leda sousedy, nechce se mi jít do toho to bourat i kdyby snad mělo zůstat jen obvodové zdivo, protože tam taky místní řemeslníky neznám.. a když vidím co za "kamarády z hospody" dokazali udělat na baráku odkud pochází přítel,snad to ani poznat nechci..
Odpovědět
Strasne zalezi, kdo Vam to bude delat. Pred lety jsme nechavali zbourat 3 hospodarske budovy, celkem pres 320 metru ctverecnich, jedna podsklepena. Udelala jsem si male vyberove rizeni a obeslala firmy v okoli. Kalkulace se pohybovaly 50-150 tis za praci. Nakonec komplet, vcetne ulozeni na skladce, odvoz sute, odvoz a eko likvidace eternitu byla 90. A muzu rict, lepsi praci jsem nevidela - kdybych na tom pozemku byla poprve, vubec bych nerekla, ze tam nekdy neco stalo. Ta firma je z jihu, ale vim, ze delaji po cele cr, zitra Vam poslu kontakt. PS: ale nezapomente, ze na demolici musite mit povoleni od st. uradi, zrejme bude potreba i jednoduchy projekt. Plus budete dokladat, kdo to delal a kam byla odvezena sut. Nebo dalsi varianta - znamym to delala parta s tim, ze zbouraji zadarmo a co tam najdou, bude jejich.
Odpovědět
@charado budu moc ráda, když mi kontakt poskytnete. Jinak s úřadovým kolečkem a tvorbou nějakého demoličního projektu počítám :-)
Odpovědět
@charado Mohla bych Vás také poprosit o kontakt?Moc děkuji.Jen teda nevím zda je lepší rekonstrukce a nebo začít od znovu.Myslím i papírově.
Odpovědět
Dobrý večer, až teď jsem u počítače, tak se omlouvám. Demolici nám zajišťoval p. Potužník, Zkuste mu zavolat a uvidíte. Mějte se krásně, Alice Levitová
Odpovědět
Vy potom chcete to misto vyuzit pro stavbu noveho domu?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?