Jakou barvou natřít kamenné schody?

Můžete mi prosím někdo poradit nebo napsat zkušenosti s natřením kamenných schodů,které původní majitel natřel na hroznou světle modrou barvu.Jaká barva a jaký odstín by se hodil? Na obložení dřevem nezbydou zatím peníze.děkuji moc i za případné foto.
Odpovědět
Profilova fotka
Nejprve by jsi měla zjistit čím ty schody jsou natřeny-od původního majitele,může se stát při použití barvy na bázi nitra nebo epoxidu,že se rozleptá původní nátěr,pak je práce+barva vniveč,musíš to pak pracně odstranit a začínáš od začátku.Dá se použít barva na vodní bázi například EKOBAN,ale není na velkou zátěž v pochozu,je vyráběn v základních odstínech-omezený výběr.Já bych raději volil barvu na vodní bázi ale dvousložkovou,na takovou barvu se doptej u prodejců,např.Dům Barev,Herbol,Sikens,atp.Nebo je oblož-nalep trochu slušnou laminátovou krytinou(plovoucí podlaha),a hliníkové hrany podle vkusu.To by tě nemělo finančně zrujnovat.Pokud máš schody (nepřidala jsi fotku-těžko radit) s nějakým profilem,nebo prošlapané,pak je vše komplikovanější a tím dražší,Pak je ta první varianta lepší!!!
Odpovědět
dvousložkový epoxid,jinak souhlas s ferinem.
Odpovědět
Dobrý den, z vlastní zkušenosti doporučuji použít dvousložkovou epoxidovou barvu na beton 2K-EPOLOK LAS 2636 BE, pro ochranné nátěry garáží, dílen, skladů atd. snadná aplikace, protiskluzný nátěr. Přikládám foto schodů, které jsem pomocí této barvy natíral. Také se dá použít bezrozpouštědlová barva GOREPOX, u které nehrozí rozleptání původního nátěru. Obě barvy a víve informací o nich najdete na stránkách sincolor cz
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?