Máte někdo vanu Rosa II i s panelem?

Ahoj všem, kupujeme si vanu Rosa II a přemýšlíme o panelu. Líbí se mi to mnohem víc než obklad. Bohužel zrovna tento panel není rovný, ale má "výřez", chtěla jsem se optat, zda někdo má doma a jaké s tím má zkušenosti? Hlavně co se týče úklidu, tak mi to přijde totálně nepraktické, ach jo. Děkuji za názory :-).
Odpovědět
Co myslite tim "vyrezem"? Mame obdobnou vanu a k ni zastenu Ravak
Odpovědět
Profilova fotka
My tedy máme Rosu I a máme ten panel co se skládá a také nevím co tím výřezem přesně myslíte, ta zástěna kopíruje tvar vany :) ale tohle by měli mít v koupelnových studiích ne? JInak vanu určitě doporučujeme :).
Odpovědět
lucik_k totiž nemyslí zástěnu, ale panel, to je to, co je na horních obrázcích na spodní části vany, to, co ji zakrývá místo obkladů... My panel od Ravaku máme - ale k vaně magnolia, tam jsem spokojená - ale tam žádný takový výřez není, ale řekla bych, že udržovat se to bude jako jakýkoli jiný kout v koupelně... pokud se vám panel líbí, tak bych se toho nebála...
Odpovědět
@puhelin @tulda27 Myslím ten spodní panel (místo obkladů), jak je vidět i na fotce :).
Odpovědět
@mavanka Jako přiznám se, že by se mi víc líbil klasický panel s čistou linií, ale asi to risknu a vezmu ho. Je jasný, že je takto vyříznutý, aby se lépe vstupovalo do vany. Jen se bojím, že to bude nepraktické na vytírání, ale snad se pletu :-).
Odpovědět
Profilova fotka
@lucik_k uz jsem to pochopila pardon 😊 my s tím obyč bez zubu problémy nemáme, ale hezké to není a už to nechci... Nejde o tvar, ale o provedení. Nicméně naše jednička je stará, třeba už to teď vypadá co do materiálu a provedení lépe.
Odpovědět
my máme rosu I s normálním panelem už asi 9 let a je to pěkně nepraktické. Už bych to nechtěla. Menší strčení a panel se hýbe.
Odpovědět
@tulda27 @luckavra Tak to nerada čtu, že je ten panel nekvalitní :-/.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucik_k třeba už to za ty roky vyladili, ale bylo by lepší to vidět na živo alespoň v show roomu...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?