Odhad ceny dodělání domu

Ahoj. Troufne si nekdo na odhad ceny pri dodelani tohoto domu?Vymena zbylych oken za plastove,zatepleni,omitka a ty dva pokoje dodelat.Za kolik se to da nejlevneji ale kvalitne dodelat http://www.hyperreality.cz/inzerat/de... Nemame absolutne zadny odhad.Dekuji!
Odpovědět
800-Mega...?
Odpovědět
@misadan oj 😮 Muzete prosim nejak zhruba rozepsat ty polozky?Co za kolik?
Odpovědět
Profilova fotka
@luckylee Ahoj,můžu ti napsat jaké ceny teď platím ve zlínském kraji. Zateplení mat. + práce 800kč/m2 ( EPS 20cm ) Omítka vápennosádrová mat. + práce 220kč/m2 Plast. okno 2,5m x1,5m do 10tis. určitě seženeš Plast okno 1m x 1m do 5tis. Vchod dveře plast cca 30tis. a více Podlahy bet. potěr 260kč/m2 + připočítat tl. izolace SDK strop 520kč/m2 + připočítat tl. izolace Dále zřejmě elektrika + vytápění atd. ale to dle vašeho výběru.
Odpovědět
Tak okna, střecha, fasáda a ty pokoje tak mega
Odpovědět
@luckylee okna tak 100-300 - velky rozptyl, nevim, kolik by se mnilo a za jaka...., zatepleni fasady s omitkou - 200-300, ne -li vic..., zatepleni strechy a veci k tomu - 100-200, pokud se nemeni krytina...to nevim... pokoje tak 50-100 za jeden.... ono se to nezda, ale skace to dost...
Odpovědět
Bál bych se toho že by se muselo dělat něco se střechou (jednak kvůli přesahu střechy který by se kvůli zateplení fasády musel protáhnout, případně kvůli celkovému stavu střechy) 400k. Stav komínu - pokud by byl potřeba. Dal bych si pozor na "zrekonstruovanou" část (dá se začít jednoduchou kontrolou např. elektroinstalace, rozvodů plynu, vody). Hydroizolace základů (drenáž + zateplení). Můj odhad min. 1,5 mil. (aby to vypadalo k světu a nebylo třeba do toho min. dalších 15 let investovat)- a pořád to bude starý dům, kterému se musíte přizpůsobovat vy (velikosti pokojů, rozmístění ke světovým stranám atp.). Souhrn (ceny nástřel): Střecha (vč. okapů a svodů) 400 Fasáda 300 Odvodnění a zateplení perimetru 100 Okna + dveře 200 Elektroinstalace 100 Voda odpady 30 Topení 200 - 250 Komín 50 Omítky 80 Zateplení podlah (pokud jsou tak ne?) Vylití podlahy Vybavení interiéru (dveře, podlahy) Já bych to nebral. Za 3mil. máš nový dům vč. pozemku (menší ale nový).
Odpovědět
Ehm.No moc vam vsem dekuji.Opet zklamani.😀 To abych sla hledat zahradni chatku a spat budem vsichni nahromade. Stavet nemuzeme,nemuzeme si dovolit platit najem i hypoteku najednou. I u toho stareho musime hodne klesnou na narocich.Vic jak 1,6mil dat nemuzem.😀 Takze se starym vybavenim se pocita a spis bychom si pomalu opravovali sami co by slo.Ale je fakt,ze na strese a zatepleni by se setrit nemelo.
Odpovědět
Profilova fotka
@luckylee proc bys platila hypoteku a najem naraz? Kdyz to dobre na bacasujes tak budes platit pouze uroky z pujcene castky. Tzn. Rozhodne ne cela palba ;-).
Odpovědět
MNO, viděl bych to také min. na 1,5mio. Je to dost velký dům. My máme poloviční a z původního rozpočtu 1,8mio jsme už na 2,3 =-) A důkladně bych prohlédl tu přístavbu. My měli také 100let barák k tomu v 80letech přístavba a muselo to nakonec celé dolu. Hypo jsme měli také naplánováno platit celou částku až po přestěhování, ale těch bubáků tam bylo více =více náklady +máme spoždění už o 3 měsíce a teď platíme plnou hypo i nájem. Žena na mateřské - samé radosti :-D
Odpovědět
@demolitionman jejda..to je strašení. My s reko začínáme a doufám, že se nic nevyklub e a rozpocet se nenavysi. Taky s tim prodloužením doby rekonstrukce mam obavy. Už ať je to za mnou. Naše 4. reko...snad poslední.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?