Omítka

Dobry den .. s jednou firmou jsem požádala o navrh cenove nabídky na stukovani stěn .. firma chtela 170.000 kc .. coz jsem odmítla .. ze je to na me moc peněz .. zpětné jsem jim jeste napsala e-mailem , ze bych souhlasila zadelani der od elektrikare opravit nej omítky .. podle starého návrhu by to dělalo cca 30-40000 kc.. v baraku jeste nebydlim .. nemohla jsem mit nád tím dohled.. firma pak zacla s praci bez smlouvy o dílo bez meho podpisu .. včetně vymalováni všech pokojů .. tez jsem nesouhlasila .. pak mi předal soupis provedených praci za 130.000 kc .. ma na to firma právo ?
Odpovědět
Pokud s něčím nesouhlasíte a oni to udělají, tak laicky právo by na to být neměli, pokud ale budete souhlasit s tím, co udělali a máte na to, tak na to kývněte, ono vám nic jiného stejně nezbude, pokud to je už uděláno a co by se s tím jiného už dělat dalo, když to je v takové fázi....
Odpovědět
@lucy40 tak pokud máte emailovou komunikaci, kde požadujete jen zaházení šliců + nejnutnější opravy a rovněž i původní nabídku na těch 40000Kč , tak jste v celkem dobré situaci. Otázkou ještě je, jestli jste průběžně práci kontrolovala před předáním a pokud ano, tak zda jste je upozornila, že to co již dělají neodpovídá rozsahu práce.. Vaše výhoda je, že to máte podložené i tím mailem, tak bych opět písemně (rozumějte doložitelně) fakturu zamítla s tím, že neodpovídá rozsahu objednaných prací, které dle cenové nabídky byly oceněny na 40tis Kč a žádáte je o vystavení faktury na tuto částku, aby jste ji mohla uhradit.
Odpovědět
@doog dobre.. dekuji moc za vás nazor 👌🏻
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?