Propadlá podlaha v domě s dřevěnými stropy

Dobrý den, dostali jsme dvoupodlažní dům, který byl postavený v roce 95. Zkrachovala firma, která ho stavěla, takže dům má pouze střechu, fasádu, okna a dveře, ale uvnitř není v podstatě nic. Topí se v přízemí elektrickým podlahovým topením. V přízemí je velká společenská místnost (asi 60m2) s vysokými dřevěnými stropy s trámy. Asi za pět let po postavení se začala podlaha v patře propadat (podlaha je pouze beton, bez pokládky), jedná se asi o 2-3cm v celé ploše společenské místnosti. Nevíme jak to spravit tak, aby se podlaha dál nepropadala. Nemá s tím někdo zkušenosti? Předem mockrát děkuji za rady
Odpovědět
Propadá se podlaha nebo i strop? Jaké je složení podlahy? Pokud bude foto stavu tak se dá určitě poradit ale takhle to je nemožné. Jediná rada je zavolejte statika.
Odpovědět
Bez fotografií to je těžké určit, ale jestli je beton jen dva až tři cm silný, je příliš tenký. Když leží beton na polystyrenu, je nutná vrstva min. 5cm, jinak se na některých místech začne propadat, zvláště jestli tam není ani armovací síť. V tom případě by se to dalo opravit opětovným vybetonováním.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?