Rekonstrukce - přístavek k domu

Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda potřebuji stav. povolení, když chci stávající přístavek kde je pokoj a garáž rozšířit cca o 2m, schodil bych jednu zeď a zarovnal bych ho s domem a udělat na něm šikmou střechu. A ještě bych se zeptal jak by jste postupovali při stavbě? mě napadlo stracené bednění a pak itong :-) Díky
Odpovědět
Stavební povolení potřebujete. Ze zákona. K tomu potřebujete projekt od projektanta. V projektu bude nakonec vše co potřebujete vědět pro stavbu. Projekt z veškerým servisem do 50 tisíc přístavba začíná cca na 150 tisích
Odpovědět
Na rozšíření přístavku o cca 2 metry projekt za 50 000 Kč? No to snad bude tepaný do zlaté desky? Ale k věci. Váš popis je velmi stručný a těžko se vyjádřit. Je otázka jak situace vlastně vypadá a co chcete nově postavit. Takhle Vám těžko dá někdo relevantní odpověď.
Odpovědět
Stavební povolení nebo ohlášení být musí. cena se odvíjí od ceny stavby a odvedených výkonových fází. Takže při ceně stavby 200 tisíc by měla být maximální cena 20. Ale ani to ne, protože se nepředpokládá výběrové řízení na dodávku, autorský dozor, zajištění spolupráce specializací atd.
Odpovědět
Děkuji za odpovědi. Abych tedy upřesnil tak mám v plánu zbourat stávající zeď přístavku a posunout (rozšířit do šířky o cca 2m bude tedy 6m široký a 7m dlouhý na něj chci dát pultovou střechu. šlo mi o to, jak začít základ tam, kde je teď tráva abych to zarovnal s podlahou, která je v přístavku teď.
Odpovědět
tohle všechno vyřeší projektant, takhle na dálku zde těžko můžeme radit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?