Vlhko od země

Dobrý den, potřebovala bych poradit jaké jsou možnosti v našem případě. Bydlíme v domě z kamene, nemáme vlhké zdi, při pravidelném větrání se netvoří plísně a vlhkost se pohybuje mezi 50-60%. Ale nemůžu mít nic položeného na zemi, kobereček atd, jinak jde po pár dnech cítit zatuchlinou, to stejné sktine, ve spod nemůžu nic mít jinak to smrdí, už se mi i stalo že mi tam oblečení zplesnivělo. Takže s tím chci něco dělat. Je tu položená nová plovoučka na starých parketách a vypadá to že je pod tím beton, myslíte že by stačilo vytrhat parkety a položit novou podlahu, nebo by bylo nutné i vymlátit beton?
Odpovědět
Vyhodit vrchni vstvu podlahy, zbrousit beton, ať nejsou ostré špičky, podříznout barák, položit komplet vrstvu hydroizolace, včetně zdiva.
Odpovědět
Profilova fotka
my to tak máme taky - rekonstruujeme starý dům a po oddělání parket podlaha mokrá, zdi přitom úplně suché, takže veškerá škvára atd. šlo pryč (byla tam jen tenká vrstva betonu, ale taky byl mokrý), odizolujeme (v našem případě podřezat nešlo) a děláme od základu podlahy
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?