Za jakou cenu koupit RD komplet k rekonstrukci?

Za jakou cenu koupit RD komplet k rekonstrukci ?
Odpovědět
Profilova fotka
@kkikinka Záleží na vašich možnostech přece....Někdo koupí za půl milionu i míň, někdo za 2.... =-)
Odpovědět
ono záleží v jakém stavu dům je, v jaké lokalitě, jak je velký, jakou má zahradu, podle toho je i cena domu. dá se koupit dům za půl mega, ale i za dva.
Odpovědět
dulezite je místo a potom az stav domku.
Odpovědět
za cenu pozemku :) zbourat a postavit nový...
Odpovědět
Přesně tak ...za cenu pozemku a zbourat. ...pokud by jste kupovali dům ke kompletní rekonstrukci tam tam určitě vyjde levněji a nebo stejně ho zbourat a postavit nový.
Odpovědět
Profilova fotka
:-D :-D :-D Tady zase řádí bourací četa :-D Někdo prostě má rád staré, a je mu šumafuk, že to vyjde stejně nebo dráž než nové ;-)
Odpovědět
no nevím, spousta lidí kupuje starý jen proto, že je to levný a můžou hned bydlet. kdybych na to měl, postavím si novej na míru. starej dům má uchystáno tolik překvapení, že to až hezký není - jenže to je před koupí tak na pohled do křišťálový koule. kdybych kupoval znovu starej dům, bylo by to jen kvůli pozemku, nikoli kvůli domu samotnýmu - jen tak člověk zkousne přizpůsobení se tomu domu, který dispozičně nemusí být přesně to, co hledá, ale pozemek to vyváží.
Odpovědět
@zamilovanadonej je pár domů jako jsou prvorepublikové vily, staré statky, měšťanské domy, které opravdu stojí za to, je zrenovovat... opravovat starý baráček, který si musím koupit, nezdědil jsem ho, není rodičů, je prostě nesmysl. taky jsme kdysi objížděli domy s úmyslem kompletní rekonstrukce, ale u všech bylo tolik kompromisů a cena by se nakonec vyšplhala výš než nový dům... koupit starý baráček v centru obce kvůli pozemku, prosím... pokud nemám peníze, je jasné, že koupím starší a prostě budu postupně opravat, nakonec pořád lepší než panelák, ale pokud hodlám koupit ruinu k rekonstrukci, tak to není rozumné, jedině za cenu pozemku...
Odpovědět
@kkikinka @kkikinka záleží na stavu domu, jestli plánujete koupi staršího domku, určitě se vyplatí zaplatit nějakému odhadci nemocitostí, stavaři, který s vámi ty vybrané domy obejde, zhodnotí stav- bude i vědět na co všechno se ptát a měl by i odhadnout kolik dáte za případnou rekonstrukci.
Odpovědět
Profilova fotka
@kamilape :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?