Znáte firmu 1. solární ck, s.r.o.? Máte zkušenosti?

Profilova fotka
Ahoj, máme nabídku na rekonstrukci od firmy 1. solární ck, s.r.o. Prý dělají vše, co budeme potřebovat a nabídli i dobrou cenu. Máte s nimi někdo zkušenosti? Nebo znáte někoho, kdo má? j Moc děkuji za všechny názory. http://www.1solarnick.cz/
Odpovědět
Tak pokud máte v portfoliu: stavební práce, rekonstrukce, chráněnou dílnu, montáž solárních panelů, truhlárnu, výrobu palet a na závěr nejlepší kousek montáž a servis výtahů... potom už chybí jen výroba raketoplánů a generální opravy jaderných elektráren :) Nicméně vážně, pokud to není firma s minimálně stovkou zaměstnanců a alespoň 5 referencí od důvěryhodných lidí, raději bych volil variantu malinko náročnější ale jistější. Na každé řemeslo si pozvat odborníka na danou věc. Toť můj názor na 1ck solární s.r.o.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Zajímalo by mne, jak velman uvažuje a čím se zabývá, že je tak erudovaný ve vynášení soudů nad firmou. Pokud by měl osobní zkušenost, tak to pochopím. Takto je to pouze další " odborný" názor, od odborníka na slovo vzatého... Já s nimi mám osobní zkušenost a mohu je jen doporučit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?