Bungalov - mám pár otázek

Ahoj všichni, strašně moc bych chtěla domeček, zatím mám jen představu a pár otázek. Domeček chci bungalov pro 4 členou rodinu. Líbí se mi tvar L, ale netuším o kolik se liší cenově oproti čtverci nebo obdélníku. Dispozice domu 4kk nebo 5kk s garáží a užitná plocha od 100 m2. Zajímá mě odhad za kolik se dá dům se střechou bez oken a dveří postavit.
Odpovědět
Profilova fotka
Obecnější dotaz už skoro ani nejde položit.... Takže, velmi pravděpodobně se vejdete do rozmezí 18.000,- až 40.000 Kč za metr zastavěné plochy.
Odpovědět
@pcprincess V každém případě tvar L proti čtverci bude mít horší tepelně izolační parametry a bude dražší především díky komplikovanější střeše. Navíc zřejmě i větší plocha a délky propojovacích chodeb
Odpovědět
No poměrně obecná otázka :D Pokud jde o hrubou a budu počítat, že máte pozemek na rovině a nebudete vymýšlet, žádné pálené tašky a pojedete klasikou porotherm + zateplení, tak se budete pohybovat u domu min. 150 m2 mezi 1 milionem svépomocí až 2 milio firmou. U vašich požadavků garáže nepočítejte méně jak 150 m2 a to už bude vše namačkané a garáž malinka. Celkově tvar L jen zbytečně prodražuje stavbu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?