Kolik stojí cena řadové demolice přízemní stavby? (typ Okál)

Dobrý den, nevíte kolik stojí řádově demolice přízemní dřevostavby typu Okál s plochou 80m2? Lokalita u Hradce Králové a podsklepení by se nechávalo jako základ pro nový dům. Dům je v původním stavu se střechou z eternitu a obložením z azbestocementových desek. Předem děkuji za odpovědi
Odpovědět
@kartar nám byla spočítána demolice přízemního domu na 280 tis., cca 150m2. Pokud máte střechu z eternitu, tak počítejte ještě s nějakou částkou navíc, protože tu musí likvidovat pouze firma.
Odpovědět
Na OKAL se používaly exteriérové desky z azbestocementu.
Odpovědět
Profilova fotka
@shagga to je dobra "raketa" ta cena, chapu ze je tam eternit a ty desky, ale pokud by to clovek rozebral sam a nechal odvest na skladku tak se musi dostat tak na tretinu
Odpovědět
@geodett jjj, je to velká pálka :) takhle nám to spočítal projektant v demoličním projektu (ale bylo to napočítáno, kdyby to dělala firma), barák samozřejmě rozebíráme sami, takže stačí jen pár ruk :)
Odpovědět
chce to hledat. My před lety řešili demolici tří hospodářských budov - sleipičáren. Obeslala jsem firmy v okolí (+- 30 km) a na jednu a tu samou práci dostala nabídky v rozmezí 50 - 150 tis (za práci). Cena komplet za lidvidaci staveb o výměře cca 320 m, včetně likvidace eternitu ze střech, odvozu suti na skládku vyšla na 90 tis.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@kartar Ahoj, už bouráte? Hodily by se mi nějaké zkušenosti, protože nás to taky čeká. K dotazu - pokud jde o eternit, tak na SÚ v HK mi řekli, že i eternit bychom mohli likvidovat sami, ale musí na to dohlížet stavbyvedoucí s kulatým razítkem. Tobě jde ale asi o kompletní demolici firmou ... nedal bys mi tipy na firmy, které jsi poptával?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?