Cena domu

Zdravím mám projekt domu 8x8 s podkrovím plus přístřešek pro auto celková cena na klíč bez kuchyně 2 500 000kč. Co si o ceně myslíte?
Odpovědět
@davyjones cena samotné střechy je 140 000 je to v dnešní době reálná cena?
Odpovědět
Ani nenapíšete z čeho má být dům postavený - z papíru, dřeva, cihel ... a chcete cenu ? Ale jinak opticky je to cena dobrá.
Odpovědět
@l_sekanina Dům bude z ytong30 plus14polystyren střecha tažka tondach přístřešek pro stání na auto bude plechová krytina
Odpovědět
@davyjones Reálná cena je cca 40 tis. za metr čtverečný. Rozumná třída materiálů. Tak myslím, že to sedí, ne?
Odpovědět
@bayt podle toho se to takhle počítat nedá to by při užitné ploše 100m bylo 4mil.
Odpovědět
Nevím no, měl domek vyšel dodavatelsky + něco málo svépomocí na cca 20500 Kč/m2. A to si myslím, mám skoro TOP materiály. Asi to nejde jen tak jednoduše spočítat.
Odpovědět
@davyjones to je tak možná cena krytiny..rozhodně ne celé střechy
Odpovědět
@davyjones u mě jsou jen vazníky za 140 000,- Kč, taška, okapy, folie, kontralatě, svody atd....a jsme na cca 370 000,- Kč. Sice mám půdorysnou plochu střechy 180m2, ale 140 000,- Kč na celou střechu je opravdu málo.
Odpovědět
@davyjones nereálný, ať chcete jakoukoliv střechu😉
Odpovědět
@davyjones chce to víc informací.. takhle tady jen hádáme.. ale počítej průměr cca 30 000 za m2
Odpovědět
@davex No nejde, budou tam velké odchylky, ale ať jsem se na orientační cenu ptala kdekoliv, vždycky přistálo plus mínus tohle číslo. Je to samozřejmě cena pro někoho, kdo na to fakt neumí šáhnout. To něco málo svépomocí mohlo udělat hodně. Když to má být fakt přesně, tak leda mít podrobný projekt a udělat podle toho nacenění. Taky záleží, co jsou top materiály - velký rozdíl v ceně udělá, jaká jsou okna, z čeho je podlaha třeba, jaká sanita....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?