Cena plastových oken - odhadnete ji?

Profilova fotka
Děláme si rozpočet na stavbu domu. Potřebovala bych vaši radu - odhad ceny oken na tento domeček - vůbec ty ceny nedokážeme odhadnout. Tak vy,co jste stavěli nebo stavíte, dokážete zhruba odhadnout, na kolik přijdou taková velká okna u terasy , ta vysoká v patře atd.? Děkuji moc.
Odpovědět
Profilova fotka
cena se pohybuje 3-3500,-/m2, záleží na barvě, pokud chceš mít jinou než standard, tak je tam příplatek...
Odpovědět
Daj si okna nacenit.
Odpovědět
Každá solidní firma Vám udělá bezplatnou cenovou nabídku, tak si je obešlete.
Odpovědět
Profilova fotka
také bych poslala do pár firem žádost o bezplatnou nabídku, nemusíš si od nich okna kupovat,vybereš tu nejlepší. Zkus i na aaapoptavka.cz
Odpovědět
záleží na hodně faktorech, některé odstíny jsou za příplatek, záleží na tom, jaké si vyberete i profily, skla, příplatky bývají za teplé rámečky, za za kliky atd., takže si obešli pár firem, dnes ti každá udělá cenovou nabídku.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj, já dělám rozpočty na okna mimo jiné a na tento dům to takhle jak to vidím, tzn. plast v dekoru např. ořech, klasické 2sklo odhaduji tak cca 160-180 tis. i s prací, parapety a dopravou...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Nech si to nacenit :) nechala jsem si orientačně nacenit pouze posuvné fr. dveře, 1,5 x 2 metry a nejlevnější 13 216, nejdražší 32 163 :) oboje bylo dvojsklo, barva bílá/ořech :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?