Cena tohoto domu při stavbě svépomocí?

Jednalo by se o zdění dům. Konkrétní materiál zatím zvažujeme. Předem děkuji za Vaše náměty.
Odpovědět
Profilova fotka
To sice netuším, ale ten návrh je geniální ...
Odpovědět
Profilova fotka
@nikstr @ladyseta no já bych k návrhu pár výhrad měla :) Zdá se mi velmi málo úložných prostor, například si vůbec neumím představit kde chcete mít pračku, kde sušit prádlo... zádveří je také velmi malé, navíc ze všech stran dveře... krb vedle televize je velmi nepraktický...když budete topit budou vás z televize bolet oči chybí mi okno v koupelně a ve spíži.... ale dotaz byl na cenu...neumím odhadnout, my máme patrový, navíc nepíšeš z čeho chcete stavět...ale plus mínus bych to viděla na 2 mil.
Odpovědět
Profilova fotka
@lin18 možná jsem jenom málo náročná, ale po projití stovek a stovek projetků z katalogů mi tohle připadá jako realitní nirvána :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@ladyseta jo jo...katalogový projekty jsou šílený. Já jsem náš projekt vymýšlela půl roku a to jsem pořád jen malovala a přemýšlela...v práci, doma, pořád. Samozřejmě je to o stanovení priorit, málokdo má na to, aby si mohl splnit úplně všechno. Pro mě bylo jednou z priorit okno v koupelně a úložné prostory bez skříní...i proto jsem to psala i sem :)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky bych měla připomínky:-) Chybi me Okno v koupelně a dveře mezi obývákem a chodbou a ta průchozí komora by mě asi vadila kvůli místu. Dům není tak velký na to aby jsi nákup donesla přes kuchyn. Jo a v kuchyni jsem nenašla místo pro lednici.koupelna je dost malá. Jinak cena za mě tak 1, 8 až 2 M záleží co všechno budete dělat sami.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?