Prosím o posouzení cenové nabídky na vrtanou studnu

Profilova fotka
ahoj, prosím o posouzení cenové nabídky na vyvrtání studny + vyřízení všech papírů okolo. vodu chceme používat na zalévání zahrady, užitkovou i jako vodu pitnou. Voda je v hloubce prý cca 60 metrů. řízení kolem studny nám poběží souběžně s řízením kolem projektu domu, který plánujeme v létě začít stavět. děkuji za tipy a rady :-)
Odpovědět
@marki90 Není to Klapáč Dětkovice?
Odpovědět
Profilova fotka
@marki90 Ahoj,teď před cca měsícem jsem platil za : Cena dokumentace (HG posudek, dokumentace k územnímu řízení a stavebnímu povolení, tisk, poštovné) je 6000,- + 15% DPH (6900,- vč. 15% DPH). A vrtání jsem platil 1150 kč/m a bylo v tom vše jak uvádíš výše kromě bentonitu. Zlínský kraj. Toť vše teď jen čekám na vyjádření úřadů. Těch 60 m ti řekla firma která to bude vrtat?
Odpovědět
Profilova fotka
to je slusna cena, ja mel trochu jiny prumery a taky cenu v nabidce jeste neni papirovani ktere delal geolog a to vyslo celkem na 22t - uvodni pruzkum, rekongnoskace, projekt HG pruzkumu, pritomnost u vrtani, dokumentace pro stavebni rizeni, vyhodnoceni, ... a cerpaci a stoupaci zkousky + rozbory coz bylo nejakych 11t
Odpovědět
@suchos muzu poprosit o kontakt? Dekuju
Odpovědět
Profilova fotka
ano, těch 60 metrů nám řekl proutkař, kterého ta firma poslala. nikdy jsme studnu nevrtali takže nemám představu, jak se ty ceny pohybují..děkuji všem za příspěvky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marki90 tech 60 m je odhad samozrejme, vrta se cca 12 m pod hlavni pritok, pokud by voda natekala az v tech 60 m hloubka pak bude kolem 72 m
Odpovědět
Profilova fotka
@bamak předpokládám ze ne ne mne? :-) Vrtání studní: Jiří Camfrla. 605 579 891
Odpovědět
@suchos diky :-).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?