Chcete vědět kolik budou stát materiály?

Potřebujete vědět na kolik vás vyjdou materiály na stavbu?Našel jsem fajn kalkulátor pro vaše stavby....https://www.dek.cz/konfigurator/rozcestnik/
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji,to mě zajímá jestli se to shodne s tím co jsme prostavěli
Odpovědět
Profilova fotka
jo to jsou přímo stavebniny,tak už jen cihla o polovinu dražší než jsme ji brali ale divný pokud je to dek trade což asi je protože jiný stavebniny DEK u nás nejsou,přes ně jsme to brali taky
Odpovědět
@ratatooy dek je dektrade, prejmenovali se. Jinak v kalkulatoru maji vicemene cenikove ceny, rozhodne ne takove, jake clovek je schopen u nich dostat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mitote no tak to proto a mi jsme to brali ještě bez daně
Odpovědět
Tak nevím ženský - z internetu jsem vyhledal prodej na příklad - broušený Heluz 36,5 a nemohu si pomoct ale nevidím,že by Dek byl nějak drahý.Naopak 34,85kč/kus oprati internetovým prodejnám - 38,-kč/kus. Ale celkově mi šlo o to,aby si lidi mohli předem trochu odhadnout náklady.Jestli stavba vyjde na 100 nebo 200 tisíc.Což tady najdou docela přesně.Ale určitě se dají domluvit další výhody jako slevy nebo doprava se slevou.Ale to netuším,protože jsem jen v rádiu slyšel reklamu a ten program se mi líbil a tak jsem ho dal sem.... ;-)
Odpovědět
pro nás byla nabídka dektrade jedna z nejdražších, ale to jen tak na okraj...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj všichni....ano konfigurátor je dobrej, ale cenu vám nespočítá takovou, jakou skutečně zaplatíte:)
Odpovědět
@spektrumm ja nerikam, ze je drahy, my od nej odebirame :-) jen jsem rikala, ze pak ty ceny jsou jeste individualni pokud clovek bere treba celej dum :-) ja jejich ceny beru plus minus, protoze vim, ze pak kalkulace bude jeste niz... nicmene ten vypocetni system je fakt super :-)
Odpovědět
@flakac vazne? my mame pres ne zase porotherm nejlevneji, brali jsme ted i hydroizolace a planujeme brat dalsi matros
Odpovědět
Profilova fotka
@flakac @mitote ono jde o to, s OZ komunikovat:) a hlavně říct, v jakém objemu plánujete v Deku odebrat..pak se s cenou dá hýbat..když někdo přijde "z venku" a řekně, že chce 70m2 OSB, tak ta cena nebude nijak ostrá....Vím o čem mluvím...v DEKU pracuji:)
Odpovědět
@petusha87 mas pravdu, my jsme prisli a rekli, ze odeberem cely barak :-D
Odpovědět
@petusha87 nevím, jestli si myslíš, že jsem padlý na hlavu a skočím po první nabídce...pochopitelně jsem vzal nejlepší nabídku a obeslal ostatní, a to včetně DekTrade a jejich nejlepší nabídka nakonec byla stejně o 18tis. vyšší. Řekli, že to levněji prostě neumí.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@flakac to si určitě nemyslím, ale ze zkušenosti vím jak to chodí.....A taky někdy se srovnává nesrovnatelné.....
Odpovědět
@petusha87 no u cihel je to velmi snadné, protože stavebniny stejně výpočet materiálu nechávají na výrobci, takže pokud dostaneš nabídky a prověříš, že materiál je totožný, pak je výsledek zřetelný.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Po čase jsem se tady zastavil a k těm komentářům o ceně - ona se cena hooodně mění podle KVALITY VÝROBKU. Tak že dneska se dá opravdu sehnat cihla například za 15 a vyzdíš s ní pohledové zdivo jako fík - nebo cihla za 5 kaček a nedá se s tím ani zdít...:) Tak je to u všech materiálů a cen - základem je cena za materiál v 1. jakostní třídě.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?