Dá se postavit bungalov 4 kk zastavěná plocha cca 150 m tvar čtverec do cca 2mil. ?

Ahoj stavebníci, chtěl bych se zeptat zda se dá postavit bungalov 4 kk zastavěná plocha cca 150 m tvar čtverec do cca 2mil. Stavělo by se z YTong Lambda YQ + 20tka polistiren, trojsklo, valbová střecha, topení asi podlahovka, ale nevím zda plyn, nebo elektrika, kdyžtak můžete poradit. Do ceny 2 mil. bych nezahrnul pozemek, který již bude zasíťovaný a který koupíme za vlastní peníze (500 000,- Kč). Jen podotýkám, že veškerý stavební materiál bych měl za nákupní cenu, možnost i bez DPH. Bungalov bych stavěl se zedníkem, kterému bych pomáhal + kamarádi. Elektrika, voda plyn atd. bych měl vše od kamárádů levněji. Další otázka je zda když si budu chtít vzít hypotéku 2,3 mil (veškeré naspořené finance dáme do pozemku) tak těch 20% co teď banka chce abych měl naspořeno se může počítat (ručit) z toho pozemku (500 000,- Kč). Snad jsem na nic nezapomněl, děkuji za komentáře.
Odpovědět
Dá. Topení dle tepelných ztrát, s hypotékou nedovedu poradit.
Odpovědět
Ano můžete ručit pozemkem, kde se dostanete na téch 80 procent. Ono by se to asi dalo postavit, ale záleží jakou budete chtít výbavu, tam léta nejvíce peněz. Kuchyň, dveře ( kliky), výbava atd...jsou položky, které mohou zvednout cenu stavby klidně i o 500 tisíc záleží jak je kdo náročný.
Odpovědět
Tak pan nebude náročný, když potřebuje postavit za dva miliony. Dveře a spoustu dalšího se da levné koupit v Polsku a taky to vypadá dobre. My chceme postavit bungalov 120 m2 s pultovou střechou taky do 2 mil. Realne to urcite je, když je material za nakupku a jeden zednik. I kdyz valbova strecha...draha nuda. Hypotéku si vezmete co nejvyšší možnou. Pokud jste vybrali dobrou banku, pak můžete cast hypotéky nevyuzit, rezerva je důležitá. My mame finančního poradce a bez něj bychom urcite neprisli na zaludnosti a podmínky, které jsou pro stavbu důležité.
Odpovědět
Dá se to postavit. Pozemek započtou. Ytong bych dal obyčejný. Na co drahou lambdu YQ, když se bude stejně zateplovat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?