Jaký je rozdíl mezi katalogovou cenou a skutečností?

Jak moc se liší ceny domu uvedené v katalogu (např. katalog Gservis, Euroline) se skutečností. Máte s tím někdo zkušenost, můžete to někdo porovnat? Líbí se nám z Gservisu bungalov 49, cena je 3 026 000 Kč, opravdu to v reálu tolik stojí?
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste poptat Gservis, měli by vám poslat zdarma cenové kalkulace několika stavebních firem z vašeho okolí a uvidíte. Info dávám jak jsem dostal v sobotu od lidí ze stánku Gservisu, poptávka cen nás čeká až v příštím týdnu po schůzce s finančním poradcem (ať víme, na co máme :), pak mohu napsat víc...
Odpovědět
Já jsem se zastavila u Gservisu na vystave ForArch. Gservis je projektantska spolecnost, ktera navrhuje, ale nestavi. Ptala jsem se prave, jak se pak cena v katalogu lisi od realu, nebo na zaklade ceho stanovuji katalogovou cenu a bohuzel mi nebyli schopni odpovedet. Myslim, ze az mas konkretni projekt, nezustane nic jineho, jen se poptat po stavebnich spolecnostech a porovnat si cenu. Smula je jen ta, ze vetsina se prave orientuje podle katalogove ceny, protoze cca vi, na co ma a co ne:(( Drzim palce
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě počítej s nějakou částkou navíc. V G- servisu je cena spočítaná dle průměrné ceny za m3. Strašně taky záleží jakou firm vyberete. Ty z velkých měst jsou samozřejmě dražší, ale i nám se cena v malém městě lišila u 3 firem docela dost .Další věc je ta, že cena u G- servisu je za to nejjednodušší provedení - určitě si pak navymýšlíte hodně věcí navíc. Zatím nemáme dostavěno, takže o kolik přesně přetáneme katalogovou cenu nevím, ale počítám minimálně o 200 - 300 000.A to si hodně věcí děláme sami. Jinak z mé zkušenosti nedoporučuji firmy které Gservis nabízí - nám nabídl samé drahé se špatnou pověstí. Nakonec jsme díkybohu našli mnohem levnější a lepší :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no co se říká je, že domy na klíč jsou proti svépomocí o 30% dražší, což je ta ušetřená práce. Pokud byste volili něco sami, něco firmy, tak bych počítala, že ušetříte tak 15-20%. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?