Kol'ko výjde finálna fasáda domu?

Neviem nikde nájsť kolko výjde finálna fasáda domu.Dom je starší,je čerstvo zateplený.v tomto stave ho kupujeme. plocha je cca 160m2 a chceli by sme vedeiť kolko asi bude stát omietka+náter..neviete mi niekto poradiť?nemám žiadnu predstavu o cene. Ďakujeme. ;-)
Odpovědět
zdravim, minuleho roku som robil fasadu cca 200m2...farba 800euro + robota 700euro
Odpovědět
k tej cene omietky,veľmi doležité je,aký odtieň si vyberiete,tam sú ceny dosť rozdielne a potom práca +lešenie. :-)
Odpovědět
díky.no..ono je to tak malý domčurik,že lešenie snád ani treba nebude :-D Som trocha cenou šokovaná,pýtali sme sa realitáka,kolko by to cca vyšlo,predsa len má lepšiu predstavu.chceli sme vedieť či cca 30tisíc,on že to určite nie.že tak 15tisíc..tak či tomu možeme veriť..že on má njekaú firmu..no neviem..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
bertica: tak jen pro představu...my máme dům cca 200m2. Materiál (polystyren 15cm, lepidlo, stěrka, rohy, perlinka) vyšel na cca 80tis. Kč, práce pak na 200,- Kč za metr čtvereční. Probarvená fasáda vyšla asi na 20 tis. a práce na 130Kč na metr čtvereční. Teď jde o to, jestli chcete omítku klasicky házenou - což už se moc nedělá nebo máte na zateplení nataženou stěrku / lepidlo a na ní budete natahovat omítku.
Odpovědět
My máme domek cca 160 m a počítáme zateplení (polystyren 8 cm, lepidlo, perlinka, stěrka) cca 40 000 Kč. Fasáda za cca 40 000 Kč (to si manžel počítal sám, nemáme to od nikoho oficiálně naceněné). Budem mít určitě světlou barvu a většinu práce si uděláme sami.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?