Na čem ušetřit při plánování koupelny?

Profilova fotka
Dobrý den, poprosím zkušené a znalé o typy a fígly, kde se dá ušetřit při plánování koupelny aniž by šla kvalita znatelně dolů. Budu vděčná za jakýkoliv názor. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Rozhodně doporučuji nešetřit na řemeslnících, protože my jsme se spálili dost a reklamaci řešili asi půl roku. Jinak jsme ušetřili na tom, že strop a podlahu jsme si dělali sami. Návrh koupelny jsme si taky sami vymysleli. Sanitu a obklady jsme koupili kvalitní, ale ve výprodeji - netrvali jsme na konkrétním druhu baterií a dlažby, jen jsme věděli, že chceme nějakou kolekci a lá antique a k tomu tmavá dlažba/obklad...ne každému však takový postup vyhovuje.
Odpovědět
Profilova fotka
napadá mě místo kompletního vydlaždičkování alespoň na části stěn použít levnější materiál - voděodolnou / omyvatelnou barvu, stěrku, tapetu. Vybrat levnou dlažbu, sám si ji položit, použít ji místo vaničky ve sprcháči. Obyčejný odtokový kanálek, ne "korýtko". Ceny baterií jsou často značkově nastřelené, vybrat rozumný kompromis mezi kvalitou a cenou. Sehnat levný koupelnový nábytek (doporučuji Ikeu nebo vlastní výrobu), ten je v koupelnových studiích nesmyslně drahý. Topný žebřík obyčejný bílý, sice není moc hezký, ale oproti designovým je cenový rozdíl propastný a funkce stejná. Zrcadla sehnat ve výrodejích či levných obchodech tipu Pepco, Kik, tamtéž jiné drobné koupelnové doplňky. Při shánění věcí jako vana, baterie, sprcha jsme nejlevněji objednali na bagno.cz, doporučuji být ochotná koupit ve výprodejích, netrvat na svém vyhlídlém konkrétním typu, dělat kompromisy. Dobře jsme pořídili i v Siku, jejich řada Optima je dostupná.
Odpovědět
@lenung koukni na stranky ravak vyprodej. Jsou tam veci za super ceny. Treba rimless WC za 1200kc....my jsme tam poridili vanu za 1/3 ceny. Byla jeste origos zabalena ;-) .
Odpovědět
@bamak hned tam jdu kouknout a jestli budou mít rimless wc za tuhle cenu, hned objednávám :D :-)
Odpovědět
@bamak vyprodáno :'( :D
Odpovědět
@kataw vsechny? Rano tam jeste byl.
Odpovědět
@kataw Jo, tam to frci...nesmi se zavahat.
Odpovědět
@bamak jojo, smula :) ale budu na to koukat prubezne, snad zas nejaký bude :-)) super tip, děkuju :)
Odpovědět
http://www.ravakvyprodej.byznysweb.cz...
Odpovědět
@cudla78 tak už i tady vyprodáno...
Odpovědět
Profilova fotka
@lenung Pokud máte možnost tak sehnat si třeba levněji materiál, sami si sehnat obklady atd. Jak už bylo řečeno tak na řemeslnících bych zase tak nešetřil nebo pokud máte někoho známého v okolí co by vám třeba koupelnu obložil a víte že je šikovný, tak můžete využít toho. Potom záleží na vybavení koupelny, klasická vana nebo nějaká šílená rohová třeba, všude se dá ušetřit nějaká ta koruna, ale je dobré si to promyslet, není to jako stěna, kterou můžete kdykoli přetřít.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?