Nabídka na střechu z vazníků, co na ní říkáte?

Ahoj, co říkáte na nabídku střechy z vazníků? Zastřešená plocha ( půdorysná plocha) - 205,514 m2 Plocha střechy (krytiny) - 221,654m2 Zastavěná plocha 157,999m2 Výroba vazníků - 86250 Kč Montáž včetně jeřábu - 27560 Kč Půdní prostor - 900 Kč velikost 2,5x4m Větrování vazníků - 4860 Kč Doprava - 4950 Kč Celkem 143198 vč. DPH Pokud víte o nějaké dobré firmě, prosím o typ :) Díky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
je to super cena taky jsme měli takovou a celkově střecha vyšla na nějakych 280tis
Odpovědět
My jsme si dělali vazníky sami :-) a to nás vyšlo o dost levnějc.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
No, my jsme tedy máme klasický krov, dům + garáž, celkem plocha střech asi 270 m2, dům je do L takže trochu komplikovanější krov a stálo to 155 tisíc. Takže na to jak každý říká, že vazníky jsou o dost levnější, tak mi to moc nepřijde.
Odpovědět
@magdina01 můžu poprosit o kontakt na tu firmu, klidně do SZ. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Naše střecha má 237 m2,2800 tasek,taky vazníky.včera jsme dostali nabídku a je to za rovných 400000 KČ. Čekali jsme tak dvě stě :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@magdina01 tak to máte letoun střechu,aspoň me to tak přijde.mohla byh také poprosit o kontakt?díky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@suvasnudli no, ale to co jsem uváděla je jen cena za krovy, jinak komplet střechu ještě vč.krytiny, folií, latí a něco málo za práci, tak to nás stálo taky přibližně 340 tisíc a to jsme si krytinu pokládali sami. Měli jsme taky asi 3000 tašek. Takže 400 tísíc je asi normální cena za komplet střechu. Ale klidně ti pošlu kontakt na tesaře.
Odpovědět
@suvasnudli @magdina01 za střechu dát 400 nebo 500tis. mi přijde fakt hodně, ale přiznám se, že nabídky budu dostávat tak v následujících dvou týdnech, takže možná ještě žiju v bláhové nevědomosti.
Odpovědět
Profilova fotka
@flakac tak asi taky hodně záleží na tom jaká je plocha střechy,my jsme měli celkem 270m2, máme bungalov a dvougaráž. Když má někdo patrový domek se zastavěnou plochou 100m2, tak ta cena střechy je asi určitě jiná. My jsme dali za střechy celkem se vším asi 340 tisíc a to jsme si dost věcí dělali sami, třeba folii nebo pokládání krytiny, kdyby jsme si to nechali udělat komplet od firmy, tak by ta cena byla ještě tak o 100 tisíc vyšší (měli jsme 3 nabídky a všechny byly cenově podobné). A já se těm cenám ani nedivím, mě samotné prošlo rukama asi 2000 tašek, když jsme je tahali na lešení a z lešení rozkládali po střeše, za pár tisíc by se mi to taky dělat nechtělo, kdybych se tím živila :) :)
Odpovědět
@magdina01 to máš zcela určitě pravdu, jsem zvědav, na kolik to nacení firmy mně.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to jsem zvědava, co přinesou další nabídky.nejlevnější a nejlepší by bylo najít mistra,který by nám říkal co dělat a my s rodinou bychom stavěli a pokládali sami.Ale pochybuji,že takovou hodnou duši,která by hotel a zaplatit jen za práci a ne za materiál,najdeme...
Odpovědět
Článek se načítá
Moje cenová nabídka na stropní trámy mezi 1.NP a podkrovím, kompletní krov včetně latí a kontralatí, záklopová prkna a moření. Ceny jsou bez DPH. Mi se zdá velmi slušná, co myslíte? Cenová nabídka: hranoly: 9,86 m3 x 5200 = 51.272,- Kč latě: 2,50 m3 x 4500 = 11.250,- Kč prkna 2,50 m3 x 3500 = 8.750,- Kč moření 1 m3.... 400,- Kč
Odpovědět
@magdina01 @suvasnudli @ratatooy @hanluk viz můj předchozí příspěvek. Jedná se o klasický trámový krov.
Odpovědět
Profilova fotka
@flakac ale to je cena pouze za materiál, práce tam není? A kolik máš plochu střechy?
Odpovědět
@magdina01 ano, to je za materiál, tesaře teprve hledám. Z hranolů je 6m3 na krov a 3,86 na strop mezi 1. a 2.NP. Plochu střechy jsem nikde nenašel uvedenu, ale spočítal jsem to asi na 180-190m2. Z výše uvedeného jsem rozkalkuloval materiál takto: krov 31tis. Kč bez DPH střešní latě a kontralatě 11tis. Kč bez DPH stropní trámy 20tis. Kč bez DPH stropní prkna (podlaha 2.NP) 9tis. Kč bez DPH moření všeho cca 6tis. Kč bez DPH
Odpovědět
Profilova fotka
@flakac no, my jsme dali tesařovi za práci asi 50 tisíc a tedy asi 105 tisíc bylo za materiál, ale ten nám taky zařizoval a objednával tesař, do toho bychom si sami asi netroufli, on si to objednal jak potřeboval a nemuseli jsme se o nic starat. Takže materiál nás vyšel asi na 105 tisíc, ale samozřejmě s dopravou, byl v tom i třeba pronájem jeřábu na celý den, pomocí, kterého to dávali na střechu. Ale střešní latě a stropní prkna v tom nemáme. Ale máme 2 střechy s celkovou plochou asi 270 m2 a na obou jsou dost masivní trámy. Taky nám teda tesař rozepsal kolik co přesně stálo, ale to ted z hlavy nevím, mám to založeno doma.
Odpovědět
@magdina01 za práci očekávám přibližně 30-35tis., což při poměru velikosti Vaší a naší střechy je asi docela reálná představa. Myslím, že cena, kterou jsem uváděl za materiál, je dost slušná. Navíc je v ceně i doprava materiálu. Ještě čekám na jednu nabídku, ale myslím, že na tuto cenu se nedostane.
Odpovědět
Profilova fotka
@flakac jo, cena za materiál je určitě dobrá, my jsme právě ani jiného tesaře nepoptávali, protože tenhle je tady v okolí vyhlášený, že není drahý a hlavně dělá kvalitně a taky za den a půl byl krov hotový, ale teda samozřejmě si ty trámy doma připravoval. Tak přeju ať stavba roste :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@jiri_svoboda 10 příspěvků od registrace a ve všech figuruje jedna internetová adresa. Je mi to jasné, tvoje nezávislost je tím zaručena...
Odpovědět
@flakac Nemám 10 domů, abych mohl na každém z nich využívat služeb jiné firmy. Nejsem tedy objektivní, to je pravda. Prostě jen doporučuji to, s čím zkušenost mám a s čím jsem byl spokojený. O tom to tady přece je - doporučit vlastní zkušenost. Nevidím tedy žádný problém v tom, že doručuji jednu společnost. Možná, že existují i lepší, ale já jsem byl spokojený s touto. Na kuchyně zase doporučím jinou - teď mi na ní pracují. Takže až bude hotová, určitě mé příspěvky uvidíš i tam. Až budu dělat fasádu, taky něco doporučím. O tom fóra jsou. Nicméně děkuji za upozornění, neuvědomil jsem si, že to může být zavádějící.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Za mě řešit radši klasickým jeřábem. Já má střechu přes 400 metrů a za 8 hodin to bylo nahoře. Tatra 800 na hodinu, a včetně obsluhy. Toto nezapomeňte, že s každým strojem se musì umět dělat, když se to neumí, jde to pomalu, starosti odvézt přivézt.. Zbytečná komplikace. Ne vždy má smysl šetřit
Odpovědět
@camilio Nebylo by nejlepší tam zavolat a zeptat se? Ale jestli máte auto, které to dle předpisů utáhne, neměl by pro vás být problém objednat normální jeřáb. U nás stojí vejda 600 na hodinu, vazbu na normálním domě tam má za 2-3 hodiny.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?