Orientační celková cena spotřebičů do kuchyně

Dobrý den, ráda bych se (orientačně) zeptala, kolik jste dali za spotřebiče do kuchyně - momentálně rekonstruujeme a dost (nemile) mě překvapuje, že se vším jsme na mnohem vyšší ceně, než byl původní předpoklad (od samotné kuchyně, přes podlahu, momentálně ke spotřebičům... :-D ). Nejsme nijak nároční - žádné designové kousky nehledám, rozpočet se snažíme udržet co nejníž, ale zas nechceme brát to nejlevnější jen kvůli ceně. Budeme pořizovat volně stojící lednici (klasickou, ne americkou), indukční desku (černou), vestavnou troubu, mikrovlnku, myčku (60cm) a digestoř (vestavnou, vysouvací). Děkuji moc za sdílení vašich zkušeností. :) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@agnessa v téhle kombinaci tak Mora nebo IKEA. Ta má třeba automaticky delší záruku.
Odpovědět
Myčka Indesit 7500,- Odsavač par Mora 6000,- Indukční deska Electrolux koupena přes bazoš 5000 Mw volne stojící akce Lidl Trouba zatím v řešení. Taky jsme počítaly,že vše bude levnější, proto se kuchyně řešila velmi divoce. Návrh jsem si udělala sama, objednala jednotlive skříňky ( nejdříve spodni) , desku nám vyřízl kámoš v uni hobby a spotřebiče jsme zvládli zapojit víceméně svépomocí.
Odpovědět
@agnessa Trouba Mora 10 000, indukce elektrolux 12000, digestor 4500, mikrovlnka mora 5000, mycka bosh 9400. lednici jsme nebrali. presne modely vybirany na zaklade vysledku testu v Dtestu...
Odpovědět
Nejvíc ušetříte, když nekoupíte vestavnou mikrovlnku. Elektrolux poměr cena, vzhled, výkon.
Odpovědět
pokud chcete ušetřit nekupujte vestavěnou mikrovlnku ale dejte volně stojící do skříňky třeba nad troubu...my jsme třeba nechtěli mikrovlnku vůbec ale nakonec se dala právě takhle do skříňky. Stejně se sanžím vše ohřívat v troubě.
Odpovědět
@spaly přesně o tom uvažuji...a máte na mysli předpokládám do uzavřené skříňky asi že? Taky ji používáme sporadicky a cpát tolik peněz do vestavěné se nám nechce.
Odpovědět
@sharick ano skříňka je uzavřená, v albu mám fotku je umístěna nad troubou
Odpovědět
U nás cca takto: indukce Electrolux 8700 Kč, mikrovlnná trouba Brandt 4200 Kč, lednice Whirlpool 12000 Kč, myčka Electrolux 8500 Kč, Digestoř Brandt 4700 Kč, trouba Brandt 9100 Kč. Ceny jsou bez DPH.
Odpovědět
Také to nyní řešíme. Navíc k velkým kuchyňským spotřebičům sháníme pračku a sušičku. Rádi bychom kvalitní, ale na Miele nemáme :-) Samotná rekonstrukce stojí hodně a tak hledáme, kdo by nám udělal slušnou cenu. Zatím prodejci na naše poptávky moc vstřícní nejsou. Zkusíme větší prodejce. Jak dlouho dopředu před rekonstrukcí jste začali shánět spotřebiče? A kdo byl z Vašeho pohledu nejvstřícnější?
Odpovědět
Profilova fotka
Vestavná lednice Electrolux 15, trouba Bosch 7, plne vestavná myčka Bosch 12, indukční varná deska Electrolux (bílá) 10, digestoř 4. Mikrovlnku (starou, ale stále funkční) mám schovanou za kuchyňskými dvířky, ceny vestavnych jsou raketové, za ohrivacku bych tolik peněz nikdy nedala (a na vaření ji nevyužíváme).
Odpovědět
Já tentokrát musím hodně šetřit, takže v návrhu kuchyně mám spotřebiče electrolux celkem za 55 tis. Trouba, indukce, myčka, vestavěná lednice, vestavěná mikrovlnka a odsavač. Měla jsem už troubu za 5 tis i troubu za35 tis a už v tom nevidím extra rozdíly. Tak snad i tohle navržené bude v pohodě.
Odpovědět
Ještě musím napsat, že mikrovlnku nepoužíváme...děti chtějí popcorn :) jinak ohřívat v ní nebudeme...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Priblizne - trouba AEG -18tis, indukce ELECTROLUX 10tis, digestor FABER - 9tis, mikrovlnka AEG - 9 500, mycka ELECTROLUX - 13 tis, lednice ELECTROLUX 18 tis..jsou to spotrebice dle me v mirne nizsi stredni tride, ale mam s temito znackami velmi dobre zkusenosti...do uplne nejlevnejsich spotrebicu jen kv.cene bych nesla...muze se to ve finale spis prodrazit...
Odpovědět
Poptali jsme si zvyhodnenou cenu za set na vestavne-spotrebice.cz Trouba, mikrovlnka, digestror a mycka Siemens, varna deska AEG. Bylo to celkem dost, ale treba daji lepsi cenu i na nizsi poptavky, kazda kacka dobra. Lednici Samsung a vinoteka Dunavox jsme koupili zvlast.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
@mirekb mohla bych poprosit o typy těchto spotřebičů co uvádíte?
Odpovědět
Po dlouhé úvaze vestavné: původně jsme chtěli ušetřit, ale nějak se to zvrhlo: výška 45cm = Bosch Trouba 14 + Bosch kávovar 31 /tohle je úlet to jo/ , Indukce Bosch 80cm 13, Lednice Whirlpool nejvyšší na trhu ART 9811 A++ 15, Beko myčka 10, digestoř CATA 90cm /sundavá podprsenky/ 12. Dřez Franke 5, baterie Franke 5 - vše onyx. No i s truhlařinou na zakázku, linka 3x3x3m deskou Andromeda /Kronospan?/ a lesk xicht to vyjde na 160. Prej sto tisíc jsme si mysleli na začátku. :-D, pak jsme uznali, že vše nejlevnější není zrovna to co by se nám líbilo a hodilo.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme vše Bosch a celkem 46tisic,nakoupeno když byl "black friday". Nejdražší byla ostrůvková digestoř za 17tisic. Lednice se kupovala pak zvlášť
Odpovědět
myčka - 11500 trouba - 11500 varna deska - 5500 lednice - 11000 digestoř - 4000 43 500 dřez granitovej Franke byl v ceně kuchyně (tuším kolem 4000 říkal truhlář), baterie 600 kč (je to spotřební zboží, nehodlám kupovat masochismy za x tisíc), mikrovlnka z předchozího bydliště
Odpovědět
Profilova fotka
my to máme v rozmezí od 7-11000,- každopádně zvažte, jaké funkce budete používat a jestli se vám vyplatí investovat. z vlastní i zkušeností jiných vím, že např. u trouby je funkcí přehršel a ve finále používáte pouze horkovzduch a gril, to samé u sušičky a pračky, kde používám 3 programy, z toho 2 výjimečně :-)
Odpovědět
@mojebydleni Málokdy je to o funkcích ale taky o ergonomii, kvalitě. Jinak řečeno, ano, najdete troubu jen se dvěma funkcemi, která by vám funkčně stačila, ale pak zjistíte, že to je Amica, co se za půl roku rozpadne.
Odpovědět
@p.e.t.u.l.k.a trouba Mora VT_548_BX indukce Electrolux EHI6540FHK digestor Franke FBI722XS mikrovlnka Mora VMT_442_X mycka Bosh SMV24AX01E
Odpovědět
Profilova fotka
@skunkos já tady ale o značkách a kvalitě nepíší, já o voze vy o koze :-) pokud kupujete např. indukcí jedné značky a různé funkce, cena se může značně lišit a přitom některé z funkcí ani nevyužijete :-) Kvalita zůstává stejná, na druhou stranu, když jste to zmínil, značka a kvalita a cena ne vždy jde ruku v ruce a přímá úměra neexistuje. za mě sledovat recenze a zkušeností známých, to je nade vše...
Odpovědět
Já šla po ceně a nechala se ukecat na Whirpool, tak uvidím, jak dlouho vydrží. Trouba 7200 Mikrovlnka 7200 Plynová deska 7500 Myčka 45 cm v akci 2300 Digestoř Faber 4500 Lednici mám z druhé ruky za 4000. Mám to fakt nízkorozpočtové, i tak mě kuchyň vyšla na 115 tisíc, ale radši jsem chtěla peníze dát do linky než do spotřebičů, u kterých nevím, jak dlouho vydrží. A na Miele nebo Bosch jsem neměla.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?