Orientační cena elektra, vody a plynu v domě 5kk

Ahoj, chtěla bych se zeptat (vím, že to je individuální a velmi specifické, ale potřebuji alespoň orientačně). Kolik může být cena elektra, vody a plynu pro patrový dům 5kk? Samozřejmě poptáváme různě, ale když sečtete tyto položky, kam se asi můžeme dostat? Fakt prosím jen orientačně :-)
Odpovědět
Pokud orientačně, tak my máme v projektu kalkulaci na elektriku cca 450 tisíc (materiál, práce, revize). Což si říkám, že dotyčný fakt ujel.
Odpovědět
Profilova fotka
@lady_giraffe Ahoj, zalezi, co vsechno si tam vymyslite, napr. jestli vypinace zaklad nebo lepsi radu. My stavime 4+kk bungalow 128 m2 zastavěna, 100 m2 podlahova, a vysla nas elektrika na 95 tis, voda 25 tis, kanalizace 10 tis, plyn nemame. tak pokud budete mit 2 patra, tak bych to odhadem videl na 150 elektro, voda 35 a kanalizace 15
Odpovědět
@lady_giraffe Ten rozptyl může být obrovský, Stavím patrový 190m2 podlahové plochy, jsem ve fázi, kdy začínám elektriku a moje odhady jsou takové: -elektrorozvody 90tis. (přívod od antoníčku do domu, hrubé rozvody včetně rozvodů internetu, tv a základní zabezpečovačky, dále vypínače a zásuvky, na světlech objímka) -voda 35tis. rozvody včetně přívodu ze studny, tlakové nádrže a čerpadla -kanalizace do 10tis. + 35tis. septik
Odpovědět
@zeneva @flakac díky moc, přesně něco takového jsem potřebovala ;-)
Odpovědět
@zeneva rekonstrucka baraku u me. Dvougeneracni dum, topeni, plyn, radiatory, kotel, cca 250 litru. Voda cca 60 bez zarizovaku, elektro nemenime ale nova skrinka nove vedeni pro pracku mycku nove vypinace a zasuvky 40.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?