Projekt bungalovu s krytou terasou - vaše připomínky a orientační odhad na rozpočet

Asi to pro spoustu z Vás bude ohraný dotaz, ale přesto mi to nedá, protože nemám moc páru o tom, za kolik se dá co postavit. Chtěli bychom stavět pomocí poptávek na jednotlivé malé firmy, případně živnostníky, co zvládneme ( podlahy, sádrokartony, přípravné práce -sami ).Pozemek je mírně svahovitý, střecha patrně valbová, vnitřní vybavení zlatý střed. Mohla bych poprosit o odhad nákladů, případně ty z Vás, kteří staví nebo stavěli něco podobného o cenu, za kterou se vám to povedlo zrealizovat? Dále bych chtěla poprosit o případné připomínky k půdorysu. Děkuji moc předem
Odpovědět
Profilova fotka
mě tedy přijde málo místa mezi pracovními deskami kuchyně a taky mi přijdou zoufale malé dětské pokojíčky. my máme po 12m a bude to fakt jen na přespání.
Odpovědět
Me přijdou jak malé dětské pokoje tak ale šíleně malé zádveří, vždyť tam budete mit botnik, nějaké věšáky, komodu i s tou zkreslenou skříní je to malé... a co až se budete někam celá rodina vypravovat?! to se budete oblékat po jednom?!, nebo kdyz budete vítat návštěvu...
Odpovědět
Profilova fotka
Ty pokoje jsou opravdu dost klaustrofoidní. Vždyť i koupelna je tam větší než dětský pokoj. A zádveří je jak okopírované z paneláku (pro 4 člennou rodinu se doporučuje alespoň 5m2). Navíc mi tam chybí jakékoliv úložné prostory. Nevím jestli bojujete s místem nebo rozpočtem. V obou případech bych začal tím, že bych prostor na terasu zahrnul do vnitřního prostoru domu a získal tak skoro 10m2 místa navíc téměř zadarmo.
Odpovědět
Osobně bych (i za cenu delších trubek) zkusila dát koupelnu a ložnici na stranu, kde jsou dětské pokojíky a pokojíky pak místo ložnice a koupelny. Taky bych zvážila prostor mezi linkou a ostrůvkem a celou kuchyni i s jídelním stolem klidně posunula trochu dopředu - jídelna mi oproti zbytku domu připadá obrovská ... A určitě zrušit tu terasu.... Nebo mrkněte na nějakou typovku, mně osobně se moc líbí HP90 a teď jsem se dívala, že mají novinku, HP 110 - zagooglete :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?