Položkový rozpočet rekonstrukce panelákového bytu 3+1 pro banku na hypotéku

Profilova fotka
Zdravím, kvůli hypotéce musíme do banky dodat položkový rozpočet rekonstrukce bytu. Nemáte někdo prosím k nahlédnutí váš rozpočet? Případně tipy kolik co přibližně stojí? Jedná se o panelákový byt v původním stavu velikost 3+1 80m2 - rekonstruovat se bude vše - jádro, elektrika, podlahy, koupelna, kuchyně, dveře... Předem díky
Odpovědět
Ahoj, my zrovna rekonstruujeme byt 3+1 v paneláku (cca těch 80 m2) a máme to nějak následovně: vyzdění bytového jádra: 20 000 Kč - jen materiál (stavěli jsme svépomocí) kuchyňská linka: 170 000 Kč včetně spotřebičů koupelna + WC (sanita, obklady): 70 000 Kč (opět vše svépomocí) sádrokartonové stropy (koupelna, WC, chodba) - 7000 Kč (opět svépomocí) elektroinstalace v celém bytě + rozvod UTP: cca 15 000 Kč - (opět vše svépomocí) zásuvky, vypínače, atd. - zatím nemáme: počítám cca 10000 Kč štukování celého bytu: 90 000 Kč (komplet zedník) podlahy v celém bytě (vinyl): 100 000 Kč (komplet podlahář) interiérové dveře: 50 000 Kč (materiál + instalace) vstupní bezpečnostní dveře: 30 000 (komplet i s instalací)
Odpovědět
@ivusska91 jen pro zajimavost, muzu vedet kolik chtel zednik za 1 m2 stukovani a cim jste stukovali? A v jakem meste popr kraji bydlite? Protoze 90k za vystukovani bytu je teda raketa....
Odpovědět
Štukování teprve proběhne příští týden, toto je předběžná cena. Bude škrábat, obrušovat nerovnosti, zapravení elektriky, penetrace, perlinka a štuk - jaký typ netuším. Bydlíme blízko Brna a zedníka jsme začali shánět celkem pozdě, takže nakonec rozhodlo to, který zedník to je schopen udělat to na začátku září. A počítá si 330 Kč/m2 materiál + práce.
Odpovědět
@lenkahiki mrkněte na album uživatele golfino, má za sebou rekonstrukci 3+1, o něco menší než vy, ale má v albu položkový rozpočet snad do posledního šroubku, podle něj jsem sestavovala náš rozpočet pro banku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?