Reálná představa ceny domu dřevostavba 4+kk

Ahoj, právě začínáme zjišťovat reálné ceny, za který postavíme dřevostavbu bungalov 4+kk okolo 130-150m2 zastavěné plochy... Můžete mi poradit a přispět vašemi zkušenostmi za kolik postavíme hrubou stavu, částečně svépomoci a na odborné věci firmu? Díky:)
Odpovědět
to Ti nikdo nerekne... zalezi na milionu veci, jaky je teren pro dum, jaka bude konstrukce, z ceho bude strecha, jake budete chtit standarty, topeni, co vse si udelate sami... takze asi tak, dum muzete postavit za 2mil ale i za 10mil 8-)
Odpovědět
ja myslim, ze se vsim vsudy se do 2,5m můžete castecne svepomoci vejit, zavisi na vasich nárocích. Hrubou od firmy bych brala vcetne ZD tak tipuji kolem milionu. Zavisi ale co hrubou myslis - i strecha, okna a pod.nebo co pro tebe znamena hruba?
Odpovědět
Profilova fotka
Tipuji tak kolem 2,5 mil. záleží na spoustě věcí. Počítáš k tomu pozemek, ČOV, studnu, betonové či pálené tašky, okna dřev. nebo plast....??? My si svépomocí postavili dřevostavbu 4+kk 100m2 za zhruba 1,5mil. Počítám jen zařízený dům po nastěhování...
Odpovědět
Jedna věc je dům jako objekt a druhá věc je vše související na pozemku. Ať stavíte z čehokoliv mějte připraveny alespoň 3mil. Za 2,5mil se stěhujete na staveniště.
Odpovědět
Profilova fotka
No nevím, my máme v plánu cca 135 m2, na klíč, zděný.. a máme nabídky na cca 2,6 mil. Kč (včetně inženýrských sítí), takže svépomocí do 2 mil. určitě
Odpovědět
Mrknete na dumrazdva ;) zalezi hodne na pozemku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?