Rozmístění koupelny

Dobrý den, prosím o názory na rozvržení koupelny. Rozměry místnosti jsou 3150 x 2950 mm. Nemůžeme se rozhodnout, které rozvržení je lepší. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Líbí se mi víc to druhé, umyvadla u dveří, přístupné okno pohodlně. Záleží na tom, co preferujete vy. I když teď mě napadlo, že u toho druhého řešení v případě vyzdění stěny sprchovýho koutu asi budete mít u umyvadel méně přirozeného světla z okna.
Odpovědět
Za mě taky spíše druhá varianta.
Odpovědět
za mě varianta 1, ale příčku do sprcháče udělat z parádních luxfer a vanu otočit napouštění abych koukala na dveře
Odpovědět
Děkuji zatím za názory, právě jsme s partnerem nejvíce řešili záchod a orientaci dveří. Ve variatně 1, když se otevřou dveře, jde hned vidět záchod, což nám nevadí, ale dostali jsme i názor, že to není nejlepší řešení. Na základě toho jsme vytvořili variantu 2, kdy je prostor otevřený na umyvadla, nicméně zase záchod je za dveři, přičemž s budou obcházet. Což prej taky není dobré řešení. 😄 takže jsme celkem narazili s oběma variantami.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. WC hned ked otvoris dvere, esteticky nie. Druhy je fajn, no ak stena sprchy ma byt murovana, stracas svetlo pri umyvadlach.
Odpovědět
@lenkito10 velmi dobré řešení. Navíc je možné při takové délce sprcháče udělat boční stěnu jen skleněnou a bez dveří - walk-in. Příčku před WC samozřejmě vyzdít.
Odpovědět
@lenkito10 děkuji, tohle nás vůbec nenapadlo, zkusíme nad tím zapřemýšlet i s rozvržením žebříku, a háčků na ručníky @obludak sprchový kout by měl být walk-in, akorát zděný, skleněnou stěnu máte teď, a máme dost tvrdou vodu, takže furt leštíme, a v novém domě to již nechceme.
Odpovědět
sem blbá, myslím varianta 2 a upravy příčku do sprcháče udělat z parádních luxfer a vanu otočit napouštění abych koukala na dveře
Odpovědět
Po pravdě se mi nelíbí ani jeden návrh, obzvlášť ten záchod hned na ráně.. varianta 1. sprcháč takhle za rohem působí divně varianta 2. umyvadla jsou v tmavém koutě Kdybych fakt musela, tak asi ta 2..
Odpovědět
Profilova fotka
Rebrik vlavo od umyvadiel - na stenu kde su dvere. Haciky na osusky na stenu sprchy. Alebo takto.
Odpovědět
@lenkito10 Tento návrh mi připadá skvělý - pokud by šlo pohnout s dveřmi. Toaletu hned za dveřmi (viz původní návrhy) bych rozhodně nechtěla.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme druhou variantu. 🙂
Odpovědět
Článek se načítá
Doporučuji mrknout na https://www.idnes.cz/bydleni/architek...
Odpovědět
Ta druhá varianta mi přijde lépe poskládaná.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?