Rozpočet na rekonstrukci asi nebude stačit

Zdravím beru si hypotéku u ČS na 1 melounek na rekonstrukci RD. Jedná se o okna, zateplení + fasáda, nová voda, topení nový kotel apod. Jedná se o 2 generační RD. Nejdříve se dá do pořádku spodní patro a poté v vrchní. Akorát mi nějak bobtná rozpočet, něco budu táhnout z účtu ale primárně jsem to vše chtěl platit z hypotéky. Navíc docela přibývá stres, ke konci roku se budu ženit a chceme jít už sem tak aby bylo vše hotovo. Řešil zde někdo to že mu nakonec nestačili peníze a žádali o navýšení hypotéky?
Odpovědět
Profilova fotka
@foxm Co zajít včas do ČS a zeptat se přímo jich za jakých podmínek je možné navýšení hypotéky... ? Oni spíše znají vaše příjmy, hodnotu nemovitosti a celkovou situaci. Osobně jsem nenavyšoval, znal jsem cenu předem ;-)
Odpovědět
Nějaká rezerva tam je spíš mám strach aby nepřibyla nějaká položka s kterou jsem nepočítal. Nicméně to je asi nejrozumnější skočit si přímo do ČS.
Odpovědět
@foxm a co si vzít rovnou víc, většinou ty hypo mají, že se třeba 20 % nemusí vyčerpat, zeptat se na tyto podmínky. My jsme si vzali na reko 2 generačního RD 700 tis. (+300 tis. jsme měli vlastních) před 8mi lety a bylo to žalostně málo a te´d nejsme schopný se rozhoupat a vyběhat tu hypo znovu, abychom dodělali právě zateplení atd.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?