Odpoveď na príspevok:
Dobrý den, chci se zeptat, za jakou reálnou cenu … Proč to musí být anonymní? cena 1,9 na klíč je nesmysl. Dokoncuji bungalov 150 m2. Když to tak nějak vydělím vašimi metry tak to u vás vychází na cca 2,3 mil.Odpoveď na príspevok:
Dobrý den, chci se zeptat, za jakou reálnou cenu … Je to fakt miniatúrne, vlastne ako byt, lenže dom potrebuje techniku, ktorú v byte nemusíte riešiť. A k bytu je väčšimou ešte kója v pivnici, prípadne kočikáreň, tu nemáte absolútne žiadne úložné priestory. Predpokladám, že projekt počíta s elektrickou podlahovkou (na iné tam nie je miesto) a to vám už dnes nikto nepovolí.Odpověď na příspěvek od roman_:
Je to fakt miniatúrne, vlastne ako byt, lenže dom… Aha, pardon, vidím tam krb. Takto v priechode nič moc. A kde bude miesto na drevo?Odpověď na příspěvek od roman_:
Aha, pardon, vidím tam krb. Takto v priechode nič… @roman_ Romane, on se tě ale neptá na názor na dispozici (nemyslím to zle). On jen chce vědět cenu. 😀 Prostě jsou teď lidi, kteří žijí minimalisticky, i když pro nás nepochopitelně.Odpověď na příspěvek od rumcajk:
Proč pánové? Mě by takový dům s manželkou na st… @rumcajk Nemám nič proti mikrodomkom, len sú z dôvodu podmienok na PENB zložitejšie na povolenie, keď tam nie je priestor na technickú a zvolí sa topení elektrikou. Každopádne by som pridal na zateplení, to je minimálna položka navyše s veľkou pridanou hodnotou. A teda k dotazu na cenu, do 2 M by sa dalo v pohode dostať svojpomocne, firmou na kľúč by som sa bál, že to budú šuliť kde sa dá, len aby im to vyšlo.Odpověď na příspěvek od rumcajk:
Proč pánové? Mě by takový dům s manželkou na st… @rumcajk Přesně - viz tady nedávno diskutované: https://www.modrastrecha.cz/forum/pro...Odpoveď na príspevok:
Dobrý den, chci se zeptat, za jakou reálnou cenu … Chcete cenu hrubé stavby nebo cenu komplet? Co jsem tak vypozoroval, tak svépomocí cca 30000za m2, ale ja byl reálně na 42000 za m2, kdyz to vezmeme střízlivě uprostřed, tak reálná cena výstavby bude nekde okolo 2.5mil v levnější variantě.