Rozpočet Ytong - je cena odpovídající?

Profilova fotka
Ahojky :) Dostali jsme první dva rozpočty na materiál (oba jsou téměř totožné). Prosím, zda by někdo nedokázal říci, zda je to odpovídající cena nebo zda se dá sehnat ještě levněji?:) Mockrát děkuji :)
Odpovědět
Ještě si k tomu zjistěte cenu za dopravu, skládku a palety. Pak porovnejte nabídky, která bude výhodnější.
Odpovědět
Odpovidajici, stavime bungalov pocet cihel mame podobny i cena se temer shoduje
Odpovědět
Záleží, zda jde o ceny s DPH. Pokud jde o ceny bez DPH, (řekl bych že ano, protože základní ceny mám stejné tak lze stlačit minimálně Lambdu dole (já ji mám za 101,31 bez DPH. Za 30 s perodrážkou P2-400 PDK 300 platíme 87,10 bez DPH. Osobně Vám tedy stavebniny moc nepustili :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mockrát Vám děkuji za příspěvky :) Myslíte, že pokud bychom se poptávali, popř. chtěli nakoupit materiál až přes zimu, že budou ceny mimo sezonu lepší? :)
Odpovědět
@zuzanaaa123 To je otázka. Druhá otázka je, co s materiálem přes zimu budete dělat? Určitě třeba ytongu nesvědčí aby stál někde, kde bude podléhat dešti, sněhu mrazu atd.. Co se ceny týče, normálně jednejte dále s tlačte na co nejnižší ceny. Pokud chcete tip, tak moje cena je od sítě stavebnim Izomat, ale lokální stavebniny se dostávají na velmi podobné ceny.. ta vaše je prostě jen nadstřelená.. tak je stlačte dolů
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Obnovuji diskuzi, dostali jsme nabídku na YTONG. Myslíte, že je to dobré a máme vzít nebo se dá dostat i níž? Děkuju
Odpovědět
tak my mame bungalov 135m zastavene plochy a celkem nas ytong 30, pricky 125 a malty vysly na cca 170tis. ale meli jsme to pres znameho, takze udaj asi k nicemu... ostatni nabidky se pohybovaly okolo 210tis, nejniz jsme se dostali na neco pres 190tis. bylo to vloni v kvetnu
Odpovědět
@luckiesj mě dali slevu 38,5 %. V DEKu nabídli dokonce 40 %. Loni na jaře.
Odpovědět
@r4d3k74 Takže myslíte, že takovou slevu jako teď dostanu vždycky?
Odpovědět
Profilova fotka
@luckiesj pokud to funguje jako napr. tasky na strechu tak nejaka sleva byva vzdy, ale v zime vetsinou vetsi protoze je maly odbyt
Odpovědět
@luckiesj to netuším, jen ještě doplnění k těm mým na dokreslení. V DEKu jsem neměl žádnou minulost (neznali mě, nic jsem předtím nebral), byla to první poptávka a nabídli 40%. Ale nehovořili v ní o dopravě a skládání. Já se rozhodl pro první nabídku z důvodu, že jsem tam měl bývalého kolegu a počítal jsem s další spoluprací a to procento a půl mě nevytrhlo. Doprava byla zdarma.
Odpovědět
@geodett To jsem si logicky myslela taky, ale když jsem tu četla některé diskuze, tak tu píší i o slevě 50% oproti základní ceně, tak nevím, jestli vzít teď nebo ještě vyčkat
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@luckiesj ja jsem slevam prestal rozumet kdyz mne prichazeli nabidky na okna a dvere tam kdekdo pohazoval statisicema :-) takze jsem vzdy zacal veci resit az jsem je potreboval, strechu jsem bral jeste na zaklade predpokladu ze pred zimou bude sleva a pak jsem trnul hruzou aby mne z pozemku veci na strechu za 300t nekdo nesebral, protoze mne to tam stalo pulroku nez na strechu doslo
Odpovědět
@geodett Tak já si říkám, že stejně na tvárnice za cca 3 měsíce dojde, tak když už jsme ty poptávky rozeslali, tak jestli to prostě nevzít a radši už to neřešit 😀
Odpovědět
@luckiesj ahoj v deku jsem poptaval před rokem v lednu cihly porotherm 44, první nabídka přišla sleva 43 procent, tak jsem poptaval dal a izomat dal 46, šel jsem s nabídkou z izomatu do deku, že jsem dostal tuhle slevu jestli by to nešlo níže. Nakonec jsem se dostal na 47,5 procent a skládání za 50 korun paleta místo 100. Doprava byla zadarmo. Myslím, že pokud se zeptas na více místech nic tím nepokazis. Zaplatil jsem to v lednu a dovezli mne to, až když jsem to potřeboval v květnu postupně :-).
Odpovědět
@zaplik1 Na více místech jsem se samozřejmě ptala a tohle byla na YTONG právě nejlepší nabídka
Odpovědět
Mluvila jsem se zástupcem Ytongu a prý od ledna zdražovali. :-|
Odpovědět
Co jsem dostala nabídky na Ytong, tak se letos pohybuje sleva kolem 33.5% vloni jsem v prosinci zaváhala s 38,5%, bohužel. Takže vaše nabídka je fajn, to bych brala.
Odpovědět
@luckiesj teď se dívám, že odpovídám na starý dotaz. Tak naše nabídky se pohybují podobně.
Odpovědět
@sokil Děkuju mockrát! 😉
Odpovědět
hlavne vcas objednat, ytong tezce nestiha dodavat. my cekali cca 2 tydny na dodavku prvnich 9 palet a na zbytek jsme cekali cca 7 tydnu.
Odpovědět
@neonkarybka Objednáme do konce února! Díky za info!
Odpovědět
@luckiesj taky tak, chci to rozseknout do 2 týdnů. Mě na Infothermě tvrdil zástupce Ytongu, že mají dodací doby 1 týden (tomu jsem se zasmála v duchu, možná teď v zimě), počítám rozhodně s delší dodací lhůtou. A doufám, že nám to bahniště co nejdřív uschne (teda až sleze sníh), protože jinak nemáme kam složit.
Odpovědět
@sokil Držím palce 😉
Odpovědět
Profilova fotka
@luckiesj Ahoj,zkoušela si už objednat? My to docela provařili ;-( Nechali jsme si dělat kalkulaci v prosinci,kdy byla sleva 38% a nyní už jsme chtěli objednat a sleva jen 29%.. Dobu dodání mají 4 týdny. Mám to aktuálně z dnešního dne.
Odpovědět
@adelinka89 My budeme objednávat tento týden se slevou 37%. Dodání až během dubna.
Odpovědět
@luckiesj budete objednávat z Deku, nebo nakonec jinde. Taky jsme chtěli z Deku, ale děsí mě ta dodací lhůta. To mají standardně, nebo to chcete vy až v tom dubnu ?
Odpovědět
@adula000 Nakonec objednáváme ve Stavimatu a dodací doba je taková, protože to tak chceme
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?