Skleněné zábradlí na balkoně. Jak se pohybuje cena?

Profilova fotka
Dobrý den, chtěli bychom zábradlí na balkon v nerezu, mléčné sklo /něco podobného/. Máte někdo? Mohla bych poprosti o rozpočet, kolik se pohybuje cena? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@kacka1980 velmi zjednodusene pocitej kolem 10k za metr.
Odpovědět
Profilova fotka
@jumpmans A máš typ na nějaké kvalitní nerezové zábradlí? Není totiž nerez jako nerez. Nedávno jsem kus nerezového zábradlí držel v ruce a to mělo tak tenkou stěnu, že jsem si chvíli myslel, že to rozmáčknu v ruce (asi kvůli snížení ceny).
Odpovědět
Profilova fotka
@jumpmans 10,- Kč za metr?
Odpovědět
Profilova fotka
@jakuda Bude nám ho dělat známý, dělá je v Německu, ale nevím jak se pohybuje cenově. Když jsem zasílala nabídky firmám, odmítli nám udělat, že se musí vrtat do balkonu buď ze starany nebo do podlahy, což my nechceme, neboť nyní máme zábradlí /kovovou konstrukci a dřevo/ postavené na zemi a upevněné jen do fasády /vedle balkon. dveří/.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacka1980 10k vetsinou znaci 10 tisic... a jinak se firmám nedivím, že to takto nechtějí udělat - zábradlí má plnit bezpečnostní funkci a pokud ho neukotví dole v těch sloupkách tak ji nemůžou garantovat. Takhle by to příčetný člověk neudělal. A do takovéhoto nesmyslu bez ukotvení bych se zrovna se sklem už vůbec nepouštěl. ale když vám to známý udělá, tak proč ne... Určitě vám dokáže říct i cenu...
Odpovědět
Profilova fotka
@jakuda já beru prvky z umakovu, tam mi přišel materiál ok, ale nabídky od firem na kompletní dodávku jsem neřešil - my máme skoro všechno dost nestandardní, takže když bylo něco, co jsem nezvládl dělat sám, bral jsem ze strojírenské a zámečnické výroby na zakázkui přesně podle výpočtů a výkresů známého konstruktéra. Tam nebylo co ošidit..
Odpovědět
Profilova fotka
Známý je také zámčník, dělal nám i tu původní konstruci, jen jsem chtěl avědět přibližně cenu komplet i se sklem.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?