Kde hledat aktuální slevy na materiál?

Zdravim Vsechny.Čeká nás na jaro 2018 stavba bungalovu. 10,80x15m k tomu 6x6m garáž která bude součástí domu..Můžete prosim nekdo poradit,kde hledat aktuální slevy cihel atd.prostě stavební materiály...Stavebniny asi slevy jen tak nenabizi,nebo? Děkuji za rady :-)
Odpovědět
Profilova fotka
kontaktuj různé stavebniny s poptávkou a nech si nacenit. tu slevu si lze často vyjednat. podle množství kolik bereš, podle toho kde a na koho narazíš ;-)
Odpovědět
@blahova_andrea dekuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@medva není zač. za zkoušku nic nedáš. max. ti slevu nedají. ale mám pocit, že něco se dá ukecat skoro vždy :-N a když kontaktuješ víc prodejců, tak i vidíš rychlost a ochotu komunikace. nám se to vyplatilo.
Odpovědět
@medva poptej vícero stavebnin, ať máš srovnání. V každých, které jsem oslovil mi dali slevu. Někde bylo levnější tohle, v jiných zase tamto. Rozhodovala i ochota. Taky se zeptej, jestli je možné vrátit přebytečný materiál.
Odpovědět
@radim83 dekuji,jsou to pro mě,vzácné postřehy... :-)
Odpovědět
Známý si vyjednal 30%slevu na heluz cihly...ale musel podvádět :-D
Odpovědět
@medva slevy vyjednáš vždy, hlavně když vstup bude ceníková cena. Tam se dá 30-40% u větších věcí a 20-30% daj i na drobnosti.
Odpovědět
Profilova fotka
my si veskery material shanime sami a slevy jsme dostali naprosto vsude, staci jen hezky poprosit, obeslat vice firem s poptavkou a je to
Odpovědět
Dekuji Vsem za diskuzi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@medva poptat nekolik stavebnin a pak jim na drzo preposlat cenovky jinych... a uvidite, jak se budou snazit a vy budete setrit :-)
Odpovědět
@zeneva to mě řekl ten známý...a asik to tak funguje :D dekuji za zmínku :-)
Odpovědět
Existuje na to i služba www.stavte-usporne.cz Mám s nima dobrou zkušenost, na oknech mi ušetřili 60 tisíc. Taky jsem začal obesilaním stavebnin, ale oni byli s cenou níž.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?